Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Αγρίνιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου στο ΚΤΕΛ

Αγρίνιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου στο ΚΤΕΛ

Σε εξέλιξη είναι πλέον οι εργασίες για την αποπεράτωση του κυκλικού κόμβου στο 67ο χλμ. της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος του Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων του Κ.Τ.Ε.Λ. Αιτωλοακαρνανίας πλησίον της πόλης του Αγρινίου.

Τα έργα εντάσσονται στη «συντήρηση – αποκατάσταση και άρση επικινδυνότητας εισόδου – εξόδου Αγρινίου» ενώ δόθηκε στη δημοσιότητα η απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας, Δημητρίου Γαλαζούλα, αναφορικά με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:
α. Ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα.
– Εκτροπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στη χ/θ 66+850 της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων και διοχέτευση αυτής μέσω της παράπλευρης δημοτικής οδού Χαριλάου Τρικούπη και των υφιστάμενων κυκλικών κόμβων και εκ νέου είσοδος στη χ/θ 67+500 της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

β. Ρεύμα κυκλοφορίας προς Αντίρριο.
– Τοπική παράκαμψη της κυκλοφορίας των οχημάτων, είτε μέσω του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αγρίνιο, είτε μέσω του ημιτελούς κυκλικού κόμβου και του Κ.Τ.Ε.Λ. Αιτ/νίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα, από την Δευτέρα 20/09/2021 έως και το Σάββατο 09/10/2021, κατά τις ώρες 07:00 έως 19:00 .Μετά το πέρας των εργασιών τα ανωτέρω τμήματα θα δίδονται στην κυκλοφορία.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ Α.Τ.Ε.»,θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και θα τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, η οποία θα ισχύει όλο το 24ωρο.

Οι παραβάτες της απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ενώ η λήψη επιβαλλομένων μέτρων ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.