Παρασκευή, Φεβρουάριος 15, 2019

Αγρίνιο: Νέα φωτιστικά υψηλής τεχνολογίας σε Παπαστράτου και Αναστασιάδη  

led Στην  αντικατάσταση παλαιών φωτιστικών σε κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου,  με νέα  φωτιστικά LED υψηλής τεχνολογίας και χαμηλής κατανάλωσης,  προχώρησε το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Εγκαταστάσεων του Δήμου Αγρινίου.

Συγκεκριμένα η αντικατάσταση αφορούσε την οδό Αφών  Παπαστράτου και την Αναστασιάδη ενώ, όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Ευθύμιος Γρίβας, θα ακολουθήσουν αντίστοιχες εργασίες  σε άλλους δρόμους του Δήμου Αγρινίου: «Προχωρά σταδιακά  η εγκατάσταση νέου ηλεκτροφωτισμού στην πόλη με φωτιστικά σώματα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης. Το τελευταίο διάστημα έχουμε αντικαταστήσει τα φωτιστικά σε κεντρικούς δρόμους και αναμένεται να επεκτείνουμε τις εργασίες σε όλο τον Δήμο Αγρινίου. Στόχος μας παραμένει η δημιουργία υποδομών που θα βελτιώνουν την καθημερινότητα των Αγρινιωτών». 

2 3 4

Θέματα που ενδιαφέρουν

11 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΤΟ SITE ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ

 2. apostolis

  Κύριε Ανώνυμε,
  ο καιρός, όπως και όλες οι εξωτερικές υπηρεσίες, π.χ. τα πρωτοσέλιδα, είχαν λανθασμένη ενσωμάτωση στη σελίδα. Προ 2 εβδομάδων η υπηρεσία του καιρού από το okairos.gr βγήκε εκτός λειτουργίας για περίπου 2 ώρες, με αποτέλεσμα το agrinionews να μη μπορεί να φορτώσει διότι περίμενε την απάντηση από τη σελίδα okairos.
  Προ ημερών δημιουργήθηκε μία άλλη υπηρεσία για τον καιρό, αλλά λόγω προβληματων στον εξυπηρετητή που φιλοξενείται το agrinionews, αφαιρέθηκε μαζί με κάποιες άλλες λειτουργίες έτσι ώστε να αποφύγουμε όποιες ασυμβατότητες δημιουργούνται.
  Μέσα στις επόμενες ημέρες ευελπιστούμε ότι θα έχουν λυθεί κάποια μικροπροβλήματα και μαζί με αυτά θα επανέλθουν και όλες οι αφαιρεθείσες λειτουργίες.
  Από την Διαχείριση.

 3. jimmy

  ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΛΩΝΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝ/ΝΤΙΝΟ ΚΟΛΩΝΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ….Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ

 4. Ανώνυμος

  τα φωτιστικά στην περιμετρική είναι και αυτά υψηλής τεχνολογίας και είναι αναμμένα την ήμερα και όχι την νύχτα

 5. Ζαρατούστρας

  Κύριε jimmy ψεύδεστε! Διαφορετικά ζείτε σε άλλη πόλη. Όλη η περιοχή γύρω και πίσω από το πάρκο, μετά και την πρόσφατη ανάπλαση, έχει κολώνες φωτισμού.Ο Άγιος Κων/νος επίσης είναι από τις καλύτερα φωτισμένες περιοχές της πόλης.

 6. jimmy

  κυριε Ζαρατουστρα εδω μενω δεν λεω γυρω απο το παρκο με την αναπλαση …λεω πισω απο παρκο στις γειτονιες…περα οτι η καθαριοτητα ειναι ανύπαρκτη οι δρομοι γεματο ψωματα και λακουβες ντοπη και αισχος

 7. Ανώνυμος

  Μέσα και έξω από το πάρκο θα βάλετε η θα το παραμελήσετε και άλλο

 8. Ζαρατούστρας

  Κύριε jimmy και εγώ προς τα κει μένω. Μπορείτε να μας υποδείξετε σε ποια σημεία αυτής της περιοχής υπάρχουν αυτά τα προβλήματα και ειδικότερα για τις λακκούβες από πότε έχει να στρωθεί δρόμος στη γειτονιά που τις εντοπίζετε;

 9. Αρτέμης STIHL ο καδοφύλαξ

  Κύριε Ζαρατούστρα εκεί μένω και εγώ. Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί για να ανοίξει ο κάδος και να κόψετε τα χόρτα στην περιοχή Λυκοραχιά;

 10. Ζαρατούστρας

  Υποδείξτε το σημείο στις υπηρεσίες του δήμου. Εκτός κι αν δεν ανήκει στη δικαιοδοσία του. Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να κάνετε επώνυμη καταγγελία.

 11. Αρτέμης STIHL ο καδοφύλαξ

  Καταγγέλω επώνυμα ως Αρτέμιος Νίτσε πως ο Ζαρατούστρας από τα λιντλ δεν έχει καμία σχέση με την πασίγνωστη τετραλογία μου.
  Η μόνη σχέση του με τη φιλοσοφία είναι η επαφή με το φιλόσοφο Μάλλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.