Στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων οδηγήθηκε σήμερα ο νεαρός που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε 4χρονο αγόρι στο Αγρίνιο.
Ο 28χρονος παρουσιάστηκε στον στρατιωτικό ανακριτή στα Ιωάννινα λίγο πριν τις 8 το πρωί της Δευτέρας (31/10) με τον δικηγόρο του.
Κατά την παραμονή του στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα επανέλθει για κατάθεση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την επόμενη εβδομάδα.
Αρνείται τις κατηγορίες
Η στάση που κρατάει ο ίδιος απέναντι στις κατηγορίες, σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνωρίζουν, είναι να επιμένει ότι η καταγγελία εις βάρος του έχει εκδικητικό χαρακτήρα, αρνούμενος τις πράξεις του.
Σύμφωνα εξάλλου με δημοσιεύματα για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος της μητέρας του 28χρονου, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη του παιδιού.