Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Αγρίνιο: Και… που δεν έκλεβαν οι συμμορίες των Ρομά- 27 ακόμη κλοπές εξιχνιάστηκαν

Αγρίνιο: Και… που δεν έκλεβαν οι συμμορίες των Ρομά- 27 ακόμη κλοπές εξιχνιάστηκαν

Σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος των μελών των τριών συμμοριών  που είχε εξαρθρώσει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου

Εξιχνιάσθηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ακόμη 27 κλοπές, που είχαν διαπράξει οι Ρομά μέλη των τριών εγκληματικών οργανώσεων που διέπρατταν κλοπές και ληστείες στην Αιτωλοακαρνανία. Αρχικώς κατηγορήθηκαν για 30 κλοπές-ληστείες ωστόσο η έρευνα οδήγησε και σε άλλες εξιχνιάσεις.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος των δραστών, για εγκληματική οργάνωση και διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου προέκυψε ότι οι δράστες είχαν διαπράξει από 14-6-2019 μέχρι και 22-3-2021, στην Αιτωλοακαρνανία, ακόμη 27 κλοπές σε οικίες, αποθήκες, αγροκτήματα, ποιμνιοστάσια, βιοτεχνία, δημοτική υπηρεσία, εργοτάξιο και σταθμευμένα οχήματα αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος 45.000 ευρώ περίπου.

Τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων αφαιρούσαν κυρίως γεωργικά μηχανήματα και εργαλεία, μεταλλικά αντικείμενα, εργαλεία συνεργείου, μπαταρίες αγροτικών μηχανημάτων και φορτηγών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί συμπληρωματικά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. George vlahos

    Έγκλημα και τιμωρία , το πρώτο έχει γίνει καθημερινότητα , το δεύτερο απουσιάζει χρόνια τώρα .

  2. George vlahos

    Έγκλημα και τιμωρία , το πρώτο έχει γίνει τραγική καθημερινότητα ,το δεύτερο φήμες λένε ότι παλιά υπήρχε .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.