Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Αγρίνιο: δυσχέρειες σε δρόμους απο τα νερά του “Ιανού”

Αγρίνιο: δυσχέρειες σε δρόμους απο τα νερά του “Ιανού”

Η σφοδρή βροχόπτωση συνεχίζεται επί ώρες στο Αγρίνιο και πλέον παρουσιάζονται δυσχέρειες στην κυκλοφορία των οχημάτων σε κάποια σημεία της πόλης.

Ένα από αυτά-και όπως πάντα ήταν επίφοβο- πλησίον του γηπέδου του Παναιτωλικού στην οδό Ρίτσου όπου συγκεντρώθηκε ήδη μεγάλη ποσότητα νερού (φωτό πάνω) ενώ προβλήματα καταγράφονται και σε άλλα σημεία όπως η οδός Εθνικής Αντιστάσεως (Καρπενησίου), το δημοτικό πάρκινγκ στα Παλαιά Σφαγεία, ο δρόμος στο ύψος των lidl στην ε.ο. Αγρινίου-Θέρμου κ.α. .

Είναι προφανές πως απαιτείται εγρήγορση για να αποφευχθεί μεγάλυτερο πρόβλημα στη συνέχεια της ημέρας και οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί .

Στο δημοτικό πάρκιγκ στον χώρο των παλαιών σφαγείων

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

 1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

  Είναι η προεργασία που έκανε ο Δήμος Αγρινίου όλο το προηγούμενο διάστημα.Να δείτε τι κατεβάζει ο δρόμος στη Βλαχερνών όπου τα περισσότερα φρεάτια έχουν αφεθεί στη τύχη τους. Χθές βγήκαν κάποια συνεργεία στο κέντρο της πόλης να κάνουν τι ; Τι να προλάβουν; Ο καθαρισμός έπρεπε να ξεκινήσει πολύ νωρίτερα και από τις περιοχές που είναι ψηλά και σιγά -σιγά κατεβαίνεις στο κέντρο της πόλης.Αλλά ποιος να τα κάνει αυτά που το μόνο που σκέφτονται οι υπευθυνοι είναι πως θα βάψουμε τους πεζόδρομους ,πως θα φέρουμε ηλεκτρικά πατίνια πως θα βάλουμε ηλιακούς κάδους κ.λ.π.. Και τα ποιο ουσιώδη προβλήματα της πόλης μένουν στην τύχη τους.

 2. pap

  Ένα συνεργείο να καθαρίζει τους υπονόμους δεν είδαμε τις προηγούμενες ημέρες. Κάθε χρόνο τα ίδια. ΑΗΔΙΑ!

 3. Greg

  Πάλι το ίδιο έργο με τα φραγμένα φρεάτια ….
  Επιτέλους…!

 4. Ανώνυμος

  παπαναστασιου μαζι με τα ηλεκτρικα ποδηλατα αγορασε και μερικα jet ski να πηγαινουμε στις δουλειες μας.

 5. Anonimos

  Δυστυχώς τα φρεατια στο ελεύθερο δημοτικό παρκιν μαζί με ΌΛΗ ΤΗΝ ΔΕΛΗΓΙΏΡΓΗ ΚΑΙ ΟΔΌ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΕΊΝΑΙ ΒΟΥΛΩΜΈΝΑ ΜΕ ΣΏΜΑΤΑ ΜΕ ΦΎΛΛΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΚΑΙ Μπουκάλια. Αποτέλεσμα να έχουμε πλημμύρες σε ισόγεια μαγαζιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.