Κυριακή, Απρίλιος 21, 2019

Αγρίνιο: «Μαύρος Αετός» από τον ΑΣΕΕΔ (φωτό)

Σε Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων συμμετείχαν εθελοντές-έφεδροι του Ανεξάρτητου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Αγρινίου.
Η άσκηση «Μαύρος Αετός» διεξήχθη το σαββατοκύριακο 1-2 Δεκεμβρίου . Κατά το σενάριο της νυχτερινής ασκήσεως οι έφεδροι ασκήθηκαν σε αντικείμενα νυχτερινού αγώνα όπως επικοινωνίες, έρευνα σε ύποπτο όχημα, τακτική νυχτερινή πορεία με αποστολή κρούσης και ενέδρες.
Το πρωί της Κυριακής ακολούθησε πορεία με πλήρη φόρτο 15 χμ. Με το πέρας της ασκήσεως έγινε απενημέρωση κατα την οποία προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα ως προς την επιχειρησιακή ικανότητα της ομάδος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Για εμένα των ιθαγενή έλληνα Αιτωλό, δεν υπάρχει μαύρος αετός, η θα είναι χρυσός αετός, η λευκός αετός που είναι η πραγματικότητα, τώρα το μαύρος αετός, η ο αετός άλλον συμβόλων πολιτισμόν χορόν όπως ο αμερικανικός ψαραετός, όπως ο γερμανικός το πόδι του τα τέσερα δάχτυλα σβάστικα νύχια, η οποία σύμβολα φέρουν άλλοι, γιά των έλληνα Αιτωλό ένας είναι ο αετός, που φέρει όλα τα σύμβολα του

  2. Ανώνυμος

    Έλληνα ιθαγενή Αιτωλέ,αρχικά να σε ενημερώσω πως είσαι ανορθόγραφος.(Πολιτισμών,Χωρών). Δεύτερων εάν λέω εάν γνωρίζεις και κατανοείς την ανάγνωση ελληνικού κειμένου και εάν διάβασες προσεκτικά το δημοσίευμα, Μαύρος Αετός ονομάστηκε η άσκηση που κάναν οι άνθρωποι αυτοί.Και όπως κάποιοι που γνωρίζουμε λίγα πράγματα η ονομασία κάποιας άσκησης είναι τακτική και κωδικοποιημένη.Δεν έχει να κάνει με ναζί αλβανούς και τέτοια.Γιαυτό Έλληνα Ιθαγενή Αιτωλέ ξεστραβώσου και μορφώσου γιατί ντροπιάζεις εμάς τους υπόλοιπους Έλληνες Αιτωλούς Ιθαγενείς.Η δήθεν μόρφωση δεν είναι μόρφωση και μη λέτε εάν δεν δεν γνωρίζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.