Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Εργασίες αποκατάστασης πεζοδρομίων στο Αγρίνιο

Εργασίες αποκατάστασης πεζοδρομίων στο Αγρίνιο

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες επιδιόρθωσης και αποκατάστασης πεζοδρομίων της πόλης από τον Δήμο Αγρινίου.

Ακολουθώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα εργασιών τα συνεργεία πραγματοποιούν τοποθέτηση πλακών πεζοδρομίου κατά μήκος της οδού Γ.Σεφέρη αλλά και των οδών Δ. Παλιούρα, Α. Τάσσου, Ε. Λαμπέτη και Χαραλαμπίδη.

Τα έργα που ξεκίνησαν τις τελευταίες εβδομάδες αφορούν στην κατασκευή πεζοδρομίων στην ευρύτερη περιοχή του Πανεπιστήμιου με σκοπό την πλήρη λειτουργικότητά τους.

Ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών δήλωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ο οποίος επισκέφθηκε τα έργα.«Αναβαθμίζουμε την ευρύτερη περιοχή και ταυτόχρονα δημιουργούμε συνθήκες απρόσκοπτης και ομαλής μετακίνησης των πεζών. Προχωρούμε κανονικά το έργο μας. Η προσπάθεια να κάνουμε την πόλη μας ακόμη καλύτερη είναι διαρκής και καθημερινή. Βασική προτεραιότητα μας, ήταν και παραμένει, η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του Αγρινίου μέσα από συγκεκριμένα έργα και παρεμβάσεις», ανέφερε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

  Όλα καλά και όλα ωραία αυτά δήμαρχε.Αλλά μήπως θα έπρεπε να γίνει και κανένα πεζοδρόμιο στην οδό Βλαχερνών σε όλο το μήκος της ,που την έχετε εντελώς εγκατελειμένη την περιοχή ;Αλήθεια γιατί η λαϊκή της Πέμπτης μεταφέρθηκε λίγο ενώ γινόταν σε όλη τη Βλαχερνών μέχρι τη διασταύρωση της οδού Αχελώου ,τώρα γίνεται μέχρι την οδό Ελπίδας; Είχανε περισσότερο μέσον οι κάτοικοι εκεί οι γνωστοί άγνωστοι ώστε να γίνει αυτό; Λέμε τώρα.

 2. Γεώργιος Επιτρόπου

  Κύριε Δήμαρχε,
  Χαίρομαι για τα έργα που γίνονται στην πόλη. Αλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάλι η οδός Μυστρά, (η κεντρική οδός που ενώνει την Κολοκοτρώνη με την Γούναρη , στην διασταύρωση που είναι το 7ο Δημοτικό με τα γηπεδάκια), φαίνεται να είναι πάλι εκτός των έργων;;.
  Να σας θυμίσω ότι στην συγκεκριμενη οδό υπάρχει και παιδική χαρα, ( Ευτυχώς φέτος βάλατε όμορφο φωτισμό), με πυκνή κυκλοφορία παιδιων αλλα και μαθητών (4 σχολικές μονάδες σε 150m) Όλος αυτος ο κόσμος φυσικά περπατά πάνω στο οδόστρωμα και όχι πανω στα πεζοδρόμια!!!!!. Γιατί είτε δεν υπάρχουν, ή ειναι με τα χώματα και τα πρώτα τσιμέντα απο την εποχή που την ασφαλτοστροσατε, (δηλ. 25+ χρόνια) !!!!.
  Και που να δείτε οταν σχολάει το δημοτικό τι γίνεται, με παιδιά και γονείς να κανουν σλάλομ ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα!!!
  Ελπίζω τη συγκεκριμένη οδό να την έχετε μέσα στα σχέδια σας ή έστω να την εντάξετε την τελευταία στιγμή.
  Ευχαριστώ.

  Σημ. Τον χειμώνα αλλά και σήμερα που σας γραφω, ο Δήμος εχει φτιάξει σχεδον όλα τα πεζοδρόμια στην περιοχη κάτω από τον παλιό Άγιο Χριστόφορο. ( ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΥΣΤΡΑ).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.