Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Το κοινωνικό έργο των αστυνομικών του Αγρινίου

Το κοινωνικό έργο των αστυνομικών του Αγρινίου

Πιστή στο ραντεβού με την προσφορά και την αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται ήταν για μια ακόμη χρονιά η Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Αναφέρει σε ανακοίνωση της:

Σήμερα είχαμε την παράδοση των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 3ου Φιλανθρωπικού Τουρνουά Μπάσκετ Αγρινίου. Όπως κάθε χρόνο τα τρόφιμα μοιράστηκαν στα συσσίτια της εκκλησίας και το κοινωνικό παντοπωλείο στο Αγρίνιο. Πέραν των τροφίμων, στα συσσίτια δόθηκαν και δωροεπιταγές  αξίας 750 ευρώ από επιχειρήσεις χορηγούς του τουρνουά.  Οι επιταγές αυτές δόθηκαν για μπορούν να αγοράζουν τα προϊόντα που χρειάζονται, την στιγμή που τα χρειάζονται, για να καλύπτουν τις ανάγκες  του συσσιτίου.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν για μία ακόμη χρονιά στην διοργάνωση και στην επιτυχία του τουρνουά. Στον δήμο Αγρινίου και προσωπικά στον δήμαρχο κ. Παπαναστασίου,  τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Γκρίζη Νίκο που για μια ακόμη φορά ήταν δίπλα μας. Ο δήμος Αγρινίου φέτος συμμετείχε ως συνδιοργανωτής στο τουρνουά καλύπτοντας μεγάλο μέρος του κόστους. Στην ακτίνα εθελοντισμού του δήμου μας, την υπεύθυνη κα. Μακρή Ανθούλα  και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν. Στις επιχειρήσεις της πόλης μας που κάθε χρόνο στηρίζουν την πρωτοβουλία μας αυτή με τις χορηγίες τους. Όλους όσους βοήθησαν στην διάθεση των εισιτηρίων και όλους αυτούς που αγόρασαν εισιτήρια στηρίζοντας τον φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης. Τέλος σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά.

Η αλληλεγγύη και η προσφορά στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αποτελεί δείγμα πολιτισμού. Ελπίζουμε με το παράδειγμά μας να κινητοποιήσουμε όλο και περισσότερους φορείς, όλο και περισσότερους συμπολίτες μας σε αυτή την κατεύθυνση. Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για άλλη μια φορά, με την υπόσχεση να κάνουμε πάντα ότι μπορούμε ώστε να στηρίζουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

SEVO PER AMICEKO

ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.