Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Αγρίνιο: Βάτα, χόρτα και μπάζα άφησε ο συμπολίτης μας δίπλα στο ΚΑΦΑΟ!

Αγρίνιο: Βάτα, χόρτα και μπάζα άφησε ο συμπολίτης μας δίπλα στο ΚΑΦΑΟ!

Κατά τα λοιπά, θέλουμε και να αλλάξει η πόλη μας… χρήση και συνήθειες και μάλιστα έχουμε εστιάσει και στο κέντρο. Αλλά δεν είναι μόνο το κέντρο, είναι και οι συνοικίες…

Εδώ ο συμπολίτης μας, ο οποίος μάλλον καθάρισε το χωράφι του, φρόντισε να αφήσει δίπλα από τον Άγιο Γεώργιο, σχεδόν επί της Χαριλάου Τρικούπη, τα χόρτα, τα βάτα αλλά και μερικά μπάζα που είχε διαθέσιμα.

Για ακόμη καλύτερα τα άφησε και δίπλα στο ΚΑΦΑΟ, ώστε σε περίπτωση κάποιου βραχυκυκλώματος ή κάτι παρόμοια να γίνει η μεγαλύτερη δυνατή ζημιά να γίνει παρανάλωμα όλη η περιοχή!

Επειδή ο συμπολίτης και συνάνθρωπός μας αυτά τα περί ατομικής ευθύνης και δημόσιου χώρου τα ακούει βερεσέ κι επειδή έχουν κλείσει δυο 24ωρα με τον θάμνο αυτό στην περιοχή, τώρα πρέπει ο δήμος να κάνει κάτι να τα μαζέψει, μαζί φυσικά με μια μήνυση κατ’ αγνώστου και το ανάλογο πρόστιμο αν καταφέρει να μάθει τον δράστη.

Πρέπει να αλλάξουν πολλά για να πάνε οι πόλεις μας στο μέλλον, δεν φτάνουν τα ευχολόγια στην σημερινή παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος. Για να αλλάξουμε τρόπο μετακίνησης, καύσιμα και να αποκτήσουμε κουλτούρα δημότη πρέπει πρώτα να θυμίζουμε ότι υπάρχουν και υποχρεώσεις όταν ζεις μαζί με άλλους…

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.