Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Αγρίνιο: υποδοχή- έκπληξη των αστυνομικών στον θριαμβευτή του Σπάρταθλου Φώτη Ζησιμόπουλου (βίντεο)

Αγρίνιο: υποδοχή- έκπληξη των αστυνομικών στον θριαμβευτή του Σπάρταθλου Φώτη Ζησιμόπουλου (βίντεο)

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος ήταν ο νικητής στο 39ο Σπάρταθλον και η επιτυχία του προκάλεσε μεγάλη χαρά στο Αγρίνιο.

Οι αστυνομικοί της πόλης όμως είναι διπλά υπερήφανοι καθώς ο Φώτης είναι συνάδελφος τους και για το λόγο αυτό σήμερα του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στο Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας.

Ο θριαμβευτής του Σπάρταθλου βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν προσήλθε και είδε όλο το δυναμικό της τοπικής αστυνομίας, προεξάρχοντος του επικεφαλής της Διεύθυνσης Δημήτρη Γαλαζούλα, να τον αναμένει στην είσοδο.Δεν έκρυψε  τη χαρά και τη συγκίνηση του δεχόμενος συγχαρητήρια και ευχές.

«Ο Φώτης έκανε υπερήφανους την οικογένεια του, τους συναδέλφους του, τους Αγρινιώτες και την Ελληνική Αστυνομία. Θερμά Συγχαρητήρια!», ανέφεραν σε ανακοίνωση τους οι συνάδελφοι του επισημαίνοντας πως κατέκτησε τη νίκη στο «Σπάρταθλον» διαγωνιζόμενος με αθλητές από 53 χώρες και έγινε ο 3ος Έλληνας που πρωτεύει, ο πρώτος μάλιστα έπειτα από 23 χρόνια, ενώ η επίδοσή του καταγράφεται ως η 5η καλύτερη σε όλους τους αγώνες «Σπάρταθλον».

Η ‘Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας μάλιστα κατέθεσε αίτημα ο εν λόγω  Υπαρχιφύλακας  να ενταχθεί στην Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, προκείμενου να μπορεί απερίσπαστος να προπονείται.

Σημειωτέον εξάλλου πως ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου θα τιμήσει τον Αγρινιώτη δρομέα  σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 7.00 μ.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.