Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2020

Αγρινιώτης αστυνομικός διαπρέπει στο Ζίου Ζίτσου-περήφανοι δηλώνουν οι συνάδελφοι του

Η Ένωσή Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον συνάδελφό και μέλος της Νικόλαο Μπανιά για τις νέες μεγάλες του επιτυχίες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα BRAZILIAN JIU JITSU (NEWAZZA KAI NO GI), που πραγματοποιήθηκαν την 01 & 02 Δεκεμβρίου 2018, στo Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης στα Άνω Λιόσια Αττικής.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπανιάς την 01-12-2018 αγωνιζόμενος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα JIU-JITSU της Ελληνικής Αστυνομίας (NEWAZZA), μετά από τρεις αγώνες στην κατηγορία -77kg, (με ηλικίες και ζώνες από όλες τις κατηγορίες) κατέλαβε την 2η θέση και του απονεμήθηκε το ασημένιο μετάλλιο.
Στις 2-12-2018 αγωνιζόμενος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα BRAZILIAN JIU JITSU- NO GI στην KATHΓOPIA -79,5 kg, MASTER 2,BLUE BELTS κατέλαβε την 3η θέση και του απονεμήθηκε το χάλκινο μετάλλιο.
«Ο συνάδελφος Νικόλας, μας έκανε να αισθανόμαστε υπερήφανοι ακόμη μια φορά, για την αγωνιστικότητα του και το ήθος του!!!», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Μπράβο Νικόλα άξιος ,καλό παιδί και από καλή οικογένεια του ΑΓΡΙΝΊΟΥ.

  2. Anonimos

    Μπράβο Νικόλα 👏👏👏 πολλη καλό παιδί και επαγγελματιας και καλός χαρακτηρας. Σου ευχομαι Πάντα τα καλήτερα γισ εσένσ και την οικογένειά σου!!!!!👍✋

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.