Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Άλλος ένας Αγρινιώτης «δεν προλάβαινε» ή «δεν είχε που να το βάλει»…

Άλλος ένας Αγρινιώτης «δεν προλάβαινε» ή «δεν είχε που να το βάλει»…

Ναι, σύμφωνα με μια ακραία εκδοχή του τι είναι είδηση όταν σκύλος δαγκώνει άνθρωπο δεν υπάρχει θέμα, αντίθετα από όταν άνθρωπος δαγκώσει σκύλο.

Υπό αυτό το πρίσμα η εικόνα με τον συμπολίτη μας, συνάνθρωπο και συν-Αγρινιώτη, ο οποίος έχει κλείσει μια ράμπα αναπήρων στον Άγιο Κωνσταντίνο δεν είναι είδηση. Είδηση θα ήταν να κάνουμε μερικά χρόνια μέχρι να δούμε και πάλι τέτοιο θέαμα.

Ναι, αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δείχνουμε στους επισκέπτες του agrinionews.gr ότι συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες τους. Έτσι, ένας από αυτούς μας έστειλε την φωτογραφία με το εξής κείμενο: «Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρισκόταν στον Άγιο Κωνσταντίνο, και συγκεκριμένα στον κόμβο Εθνικής Αντιστάσεως και της οδού Ιωνίας. Ευχαριστώ».

Εμείς ευχαριστούμε διότι παρατηρείτε τα κακώς κείμενα και μας πληροφορείτε αλλά, ειλικρινά, δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει. Ο συνάνθρωπος βιαζόταν και «δεν είχε που να το βάλει», όπως θα υποθέτετε…

Μέχρι να βρεθεί κάποιος που θα τηρεί τον νόμο με τέτοιο τρόπο ώστε να ξέρει ο καθένας που να το βάλει… το αμάξι του, απλά μπορούμε να δημοσιεύουμε τις μικρές και τις μεγάλες καταγγελίες των αναγνωστών/επισκεπτών μας.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.