Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Αιτωλοακαρνανια: αστυνομικός καταγγέλλει την… αστυνομία για μη τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων και μη πρόστιμο σε παραβάτη Ρομά

Αιτωλοακαρνανια: αστυνομικός καταγγέλλει την… αστυνομία για μη τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων και μη πρόστιμο σε παραβάτη Ρομά

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας με δήλωση του προέδρου της, Χρήστου Τέγα , καταγγέλλει την ελλιπή τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων για την COVID-19 που αφορούν το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τέγα:

«Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας, καταγγέλλει την αδιαφορία και την έλλειψη προστασίας, από των covid-19, των υπαλλήλων της, από τα ανώτατα στελέχη της υπηρεσίας καθώς σήμερα συνέβη το παρακάτω γεγονός.

Σε έλεγχο που διενεργούσαν συνάδελφοι του τμήματος της τροχαίας Μεσολογγίου σήμερα το πρωί, βρέθηκε άντρας Ρομά να οδηγεί όχημα χωρίς άδεια, συνελήφθη και οδηγήθηκε με περιπολικό στο τμήμα Τροχαίας Μεσολογγίου.

Κατά την μεταφορά του, στην υπηρεσία, διαπιστώθηκε ότι ο παραβάτης ήταν διπλά παράνομος καθώς παραβίαζε τους όρους που έχουν τεθεί σχετικά με την καραντίνα όσων νοσούν από covid-19.

Σημειώνεται ότι: παρέμεινε στους χώρους της τροχαίας Μεσολογγίου, τουλάχιστον μιάμιση ώρα, ήρθε σε επαφή αστυνομικούς κατά την μεταφορά του αλλά και κατά την παραμονή του και χρησιμοποίησε αντικείμενα κοινής χρήσης.

Καταγγέλλουμε ότι, μέχρι αυτή την ώρα (σ.σ. 3:00μμ.), κανείς υπεύθυνος του τμήματος της τροχαίας, δεν μερίμνησε ώστε να γίνει απολύμανση στο χώρο της υπηρεσίας και το ότι, ο αστυνομικός δεν βγήκε εκτός βάρδιας και δεν μπήκε σε καραντίνα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και ενώ διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός στον ίο ο συλληφθέντας, ο υπάλληλος συνέχισε την βάρδια του και εκτός κτηρίου με αποτέλεσμα να έρθει σε επαφή και με άλλους πολίτες αλλά και συναδέλφους.

Σημειώνεται επίσης ότι δεν επιβλήθηκε το ποσό των 5.000 ευρώ στον παραβάτη που αναλογεί στις περιπτώσεις παραβάσεων των όρων που έχουν τεθεί σε όσους μπαίνουν σε καραντίνα».

Πηγή: messolonghinews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. 911

    παρόλο που δεν υποστηρίζουμε ποτέ τα μελαχροινά παιδιά (γνωστοί οι λόγοι σε όλους), στην προκειμένη, όλα τα κάστρα πέφτουν από μέσα και από ρουφιάνους σε κάθε τομέα, Σούλα…
    παράσημο Lovid στον Τέγα λοιπόν

  2. Ο θαλλασολυκος

    Επιτέλους τόλμησε ένας εργαζόμενος να πει τα πράγματα με το όνομα τους. Ότι δηλαδή υπάρχει διάκριση και ρατσισμός απέναντι στους εργαζόμενους και σε όλους αυτούς που κλείνονται μέσα και τηρούν αυτά που λέει η πολιτεία σε αντίθεση με λαθρο,με ρομα και μπαχαλακηδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.