Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Αιτωλοακαρνανία: Διασπορά στα 92 κρούσματα της Παρασκευής και του Σαββάτου-ποια περιοχή προβληματίζει

Αιτωλοακαρνανία: Διασπορά στα 92 κρούσματα της Παρασκευής και του Σαββάτου-ποια περιοχή προβληματίζει

Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Αιτωλοακαρνανία με τα περισσότερα να καταγράφονται στο μεγάλο αστικό κέντρο του Αγρινίου αλλά και σε τουριστικές περιοχές όπως ο δήμος Ακτίου- Βόνιτσας όπου σήμερα μάλιστα (στην Πάλαιρο) διενεργούνται rapid τεστ.

Χαρακτηριστικό είναι πως το τριήμερο Παρασκευή 13—Κυριακή 15 Αυγούστου ο ΕΟΔΥ κατένειμε στο Νομό 119 κρούσματα. Σήμερα έγινε γνωστή η επιμέρους κατανομή στο Νομό των 92 κρουσμάτων της Παρασκευής και του Σαββάτου.

Από αυτά 43 εντοπίζονται στο Αγρίνιο, 14 στον δήμο Ακτίου- Βόνιτσας (επτά Πάλαιρος, έξι Βόνιτσα και ένα στο Άκτιο), 11 στη Ναύπακτο, τέσσερα στην Αμφιλοχία, τέσσερα στο Καινούργιο, τρία στο Μεσολόγγι, τρία στις Φυτείες, από δυο σε Ευηνοχώρι, Νεοχώρι και Παραβόλα και από ένα σε Θέρμο, Αντίρριο, Γαβρολίμνη και Αιτωλικό.

Όπως προαναφέρθηκε, η περιοχή του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας βρίσκεται στο επίκεντρο των τοπικών υγειονομικών αρχών και για το λόγο αυτό μετέβη στην Πάλαιρο η ΚΟΜΥ Αγρινίου για τεστ με αποτέλεσμα να μην διενεργούνται δειγματοληψίες σήμερα στο Αγρίνιο.

Πρόκειται για μία από τις πλέον τουριστικές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας με μεγάλη πληρότητα τις τελευταίες ημέρες και ως ένα σημείο η αύξηση των κρουσμάτων δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη. Από πολλές πλευρές επισημαίνεται η ανάγκη για προσοχή από όσους βρίσκονται εκεί ενώ ακόμη και η αντιπολίτευση επέκρινε την μη τήρηση υγειονομικών μέτρων σε εκδηλώσεις του δήμου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. Avonimos

  Δεν ξέρω εάν έχετε παρατηρήσει αλλά όσοι έχουν εμβολιαστεί παρουσιάζουν έντονη επιθετικοτητα και αλλαγή στην συμπεριφορά τους.

 2. Ανώνυμος

  Δεν παει και καμμια βόλτα Ο ΣΟΥ κατά Λεπενου μεριά;.
  ΕΟΔΥ..

 3. Τάσος

  @Avonimos

  Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει αλλά είσαι αγράμματος και ψεκασμένος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.