Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Αιτωλοακαρνανία: ο γιατρός περιγράφει πως μολύνθηκε από τον κορωνοϊό

Αιτωλοακαρνανία: ο γιατρός περιγράφει πως μολύνθηκε από τον κορωνοϊό

Για τον τρόπο και τον χρόνο που νόσησε από τον κορωνοϊό, ενημέρωσε και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας Άρη Τριβλή, ο γιατρός από το Νεοχώρι.

Στην επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους ο γιατρός εξήγησε ότι αισθάνθηκε τα πρώτα συμπτώματα την περασμένη Τετάρτη, τα οποία είναι πυρετός και κάποιες μυαλγίες, χωρίς δύσπνοια, ενώ στην συνέχεια νόσησε και η σύζυγός του, με πιο ήπια συμπτώματα.

Να σημειωθεί ότι από την ώρα που αντιλήφθηκε τα πρώτα συμπτώματα έκλεισε το ιατρείο του και διέκοψε κάθε επαφή. Αναζητώντας τις επαφές του διαπίστωσε ότι ο ιός μεταδόθηκε από μια ηλικιωμένη γυναίκα που επισκέφθηκε κατ΄ οίκον με την ιατρική του ιδιότητα.

Η γυναίκα δεν νόσησε, διότι λαμβάνει ένα φάρμακο για άλλα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο προφανώς την βοήθησε στο να μην εκδηλώσει κορωνοϊό.

Το περασμένο Σάββατο βγήκαν τα αποτελέσματα της εξέτασης που έκανε και ήταν θετικά, ενώ και ο ΕΟΔΥ είναι ενήμερος. Ήδη ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών του, με αφετηρία 4 ημέρες πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα. Ενήμερη επίσης είναι και η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Αιτωλοακαρνανίας, ενώ ο γιατρός και η οικογένειά του βρίσκονται σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Βάσω Βήττα- www.aixmi-news.gr/ 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Κρουστιάνος

    Τί φάρμακο είναι αυτό που έπαιρνε η γυναίκα και δεν νόσησε;
    Θα μας τρελάνει τελείως αρθογράφος…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.