Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Αιτωλοακαρνανία: Πρωτοχρονιά με… πεντοχίλιαρες «καμπάνες» σε καταστήματα για μουσική και ωράριο

Αιτωλοακαρνανία: Πρωτοχρονιά με… πεντοχίλιαρες «καμπάνες» σε καταστήματα για μουσική και ωράριο

«Ποδαρικό» με βαριά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών που έχουν τεθεί σε ισχύ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έκαναν τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αιτωλοακαρνανία.

Τα δύο εξ αυτών επιβλήθηκαν στα όρια δικαιοδοσίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας. Το τρίτο πρόστιμο επιβλήθηκε από την Ειδική Ομάδα Ελέγχων της Διεύθυνσης Ακαρνανίας.

Δύο καταστήματα παραβίασαν το επιτρεπόμενο ωράριο λειτουργίας. Παράλληλα, σε δύο περιπτώσεις εξυπηρετούσαν πελάτες με μουσική που αναπαραγόταν από στερεοφωνικό.

Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας:

-Συνελήφθη, στις 1-1-2022, τα ξημερώματα, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνη, καφετέρια και εξυπηρετούσε πελάτες, στο εσωτερικό του καταστήματος, έχοντας θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία.

Στην επιχείρηση βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες.

-Συνελήφθη, στις 1-1-2022, το απόγευμα, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στερούμενος άδειας λειτουργίας, και εξυπηρετούσε είκοσι πελάτες, στο εσωτερικό του καταστήματος, έχοντας θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία.

Στην επιχείρηση βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες.

-Συνελήφθη, στις 1-1-2022, τα ξημερώματα, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, καφετέρια – ψησταριά και εξυπηρετούσε τουλάχιστον δέκα πελάτες.

Στον συλληφθέντα βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας του καταστήματός του για 15 ημέρες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.