Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Ακομπλεξάριστη φωτογραφία από Σταρακά-Φαρμάκη

Μπορεί να ήταν αντίπαλοι εντός του Περιφερειακού Συμβουλίου τα τελευταία πέντε χρόνια αλλά φαίνεται πως δεν έχουν πρόβλημα να βγουν φωτογραφία μαζί και μάλιστα αυτή να περιληφθεί και στο ανάλογο δελτίου Τύπου.
Σύμφωνα με το ενημερωτικό που έστειλε στα τοπικά ΜΜΕ, λοιπόν, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, επισκέφτηκε την Αντιπεριφερειάρχη-αλλά και υποψήφια δήμαρχο Αγρινίου-Χριστίνα Σταρακά, μάλιστα με μεγάλο αριθμό υποψήφιων μαζί του.
Και χωρίς να τίθεται θέμα κομματικών ή πολιτικών διαφορών όλοι μαζί βγήκαν αναμνηστική φωτογραφία η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Νέα ήθη και μάλιστα πολύ ενδιαφέροντα. Πιο χαλαρά κι ακομπλεξάριστα, σίγουρα πιο ενδιαφέροντα και πιο πολιτισμένα, μάλιστα στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου!
Για την ιστορία η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο περιοδείας του κ. Φαρμάκη «στο Μεσολόγγι και την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και το κέντρο της πόλης όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με εκατοντάδες πολίτες», όπως ανακοινώθηκε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.