Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2020

«Άκομψη η ερώτηση για την παραίτηση Τσιαμάκη” σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγρινίου

Αντέδρασε έντονα ο Γ.Παπαναστασίου στην ερώτηση του Στάυρου Καμμένου επικαλούμενος ακόμη και το νόμο για τα προσωπικά δεδομένα …

Η παραίτηση του Κωνσταντίνου Τσιαμάκη από τη θέση του αντιδημάρχου και του δημοτικού συμβούλου Αγρινίου προκάλεσε μεγάλη αίσθηση και πολλές συζητήσεις προ ημερών.
Η παραίτηση ήλθε μόλις τέσσερις ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του ως αντιδημάρχου ενώ το αξιοσημείωτο ήταν πως ο κ.Τσιαμάκης εξελέγη-με υψηλή επίδοση- για πρώτη φορά σύμβουλος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Περιορίστηκε ο ίδιος στην επίκληση προσωπικών λόγων και επαγγελματικών λόγων.
Μπορεί λοιπόν ο ίδιος να μην συμμετέχει πλέον στο δημοτικό συμβούλιο ωστόσο το όνομα του ακούστηκε, από τα χείλη του επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλία». Ο Σταύρος Καμμένος ζήτησε από τον δήμαρχο εξηγήσεις για τα αίτια της παραίτησης θέτοντας το σχετικό εύλογο ερώτημα.
Από την πλευρά του ωστόσο ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου έδειξε ενοχλημένος για το γεγονός πως τέθηκε αυτό το ζήτημα. «Είναι εσωτερικό θέμα της δικής μας παράταξης, δεν είναι δικό σας θέμα», αντέτεινε και ανέφερε μάλιστα πως είναι άκομψο και άστοχο να γίνεται ερώτηση για αυτό το θέμα καθώς «τέθηκαν προσωπικοί λόγοι » . «Σήμερα έχουν ψηφιστεί νόμοι περί προσωπικών δεδομένων, δεν υπάρχει λόγος να ανακινείται αυτό το θέμα», κατέληξε ο Γ. Παπαναστασίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. Άκης Λεπενούς

  Κανείς δεν ρώτησε για την αποχώρηση του μόνιμου σχολιαστή.
  Είναι σοβαρό δημοτικό συμβούλιο αυτό;
  Ο γραφιάς ήταν πολυτιμότερος από όλους.

 2. ν.σ

  Ο δημαρχάκος περνάει όλο το κόσμο για πρόβαταααααααααααααα.
  και ηληθίους.
  Ένα λάθος πουυ είναι είναι σκάνδαλο για τοπικές κατηγορίες ποδοσφαίρου το έκανε προσωπικο θέμα.
  Δψς μας και μας λίγο απ’ αυτά που πίνεις μάστορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.