Κυριακή, Μάρτιος 24, 2019

Αλλαγές στο πρόγραμμα απασχόλησης 4.000 ανέργων στην Υγεία

ygeia-stithoskopoio
Την τροποποίηση κοινής υπουργικής απόφασης με θέμα «Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης 4.000 μακροχρόνια ανέργων στον δημόσιο τομέα της υγείας» περιλαμβάνει απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ. Συγκεκριμένα, αλλάζουν τα εξής

Α) Το τελευταίο εδάφιο της παραγράφου 2 του άρθρου 3 αντικαθίσταται με την περίπτωση γ) ως εξής: «γ) Το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας ορίζεται στα 150,00 ευρώ σε μηναία βάση για την κατηγορία ΔΕ των πληρωμάτων Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και για την κατηγορία ΔΕ των οδηγών ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας».

Β) Η παράγραφος 3 του άρθρου 4 αντικαθίσταται ως εξής: «3. Η αρχική χρονική διάρκεια απασχόλησης των ωφελουμένων ορίζεται σε δώδεκα (12) μήνες.

Μετά το πέρας της ως άνω διάρκειας απασχόλησης, οι ωφελούμενοι απασχολούνται για άλλους δώδεκα (12) μήνες υπό τους ίδιους όρους και στις ίδιες θέσεις. Οι ωφελούμενοι θα απασχοληθούν στους Φορείς Υποδοχής σύμφωνα με το γενικό ή ειδικό θεσμικό πλαίσιο που διέπει τους Φορείς Υποδοχής.» Κατά τα λοιπά ισχύει η υπ’ αριθμ. οικ. 55932/1016/ 02.12.2016 (Β’ 3888) κοινή υπουργική απόφαση, όπως έχει τροποποιηθεί.

ΦΕΚ – ΑΠΟΦΑΣΗ

Πηγή: aftodioikisi.gr

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.