Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Αλλάζει εικόνα η οδός Αναπαύσεως στο Αγρίνιο

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες που εκτελούνται στην είσοδο της πόλης του Αγρινίου για το πρώτο έργο της Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης που είναι η «Λειτουργική αναβάθμιση του Επιχειρηματικού Κέντρου στη Νοτιοανατολική είσοδο της πόλης του Αγρινίου» προϋπολογισμού 4.800.000,00 Ευρώ.

Τα συνεργεία ήδη εκτελούν έργα στην οδό Αναπαύσεως που περιλαμβάνουν ανακατασκευή του δρόμου σε όλα τα επίπεδα και ειδικότερα στις υποδομές δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης και ηλεκτροφωτισμού, ασφαλτόστρωση και πεζοδρόμια.

Ο Δήμαρχος ΑγρινίουΓιώργος Παπαναστασίουαφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του έργου ανέφερε τα εξής: «Ξεκίνησαν οι εργασίες στην οδό Αναπαύσεως με ανακατασκευή των δικτύων υποδομής.Τα συγκεκριμένα έργα είναι τμήμα ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού που περιλαμβάνει ένα σύνολο παρεμβάσεων στην Νοτιοανατολική είσοδο του Αγρινίου. Βλέπουμε να παίρνει σάρκα και οστά μεγάλο κομμάτι του σχεδίου μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την αναβάθμιση της πόλης».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΚΑΤΟΙΚΟΣ

    Όλα καλά και όλα ωραία όλα αυτά που γίνονται.Μήπως όμως δήμαρχε πρέπει να αναβαθμίσεις και μία περιοχή όπου υπάρχει μία σύμβαση υπογεγραμμένη εδώ και ένα χρόνο από 25/11/2018 και η οποία δεν εκτελείται ; Λέμε τώρα. Αρκετά δε κράτησε <> των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής; Γιατί για τιμωρία πρόκειται όταν δεν εκτελείται ένα έργο, επειδή οι κάτοικοι βγάλανε το πρόβλημα στα τοπικά sίτε. Καλές οι αναβαθμίσεις που γίνονται ,αλλά να μη γίνονται επιλεκτικά και εκεί που θέλετε .Να γίνονται παντού.Αναφέρομαι στο δρόμο Βλαχερνών, πάροδος Σισμάνη αν το θυμόσαστε κύριε δήμαρχε που μας είπατε ότι θα φτιαχτεί .Αλλά δε ξέρουμε ποια χρονιά.Ελάτε να δείτε επίσης πως είναι τα κράσπεδα των πεζοδρομίων στη Βλαχερνών. Πως έχουν γίνει επειδή ανεβαίνουν τα οχήματα των μικροπωλητών της λαϊκής της Πέμπτης;Αλλο μεγάλο ζήτημα και αυτό.Τα κράσπεδα, γιατί τα πεζοδρόμια είναι με χώμα. Τόσες φορές έχουμε καλέσει όλους τους υπεύθυνους να έρθουν αλλά δυστυχώς κανένας δεν εμφανίζεται. Είπαμε καλές οι αναβαθμίσεις που γίνονται αλλά να γίνονται παντού και όχι επιλεκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.