Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

Δεν αλλάζει κάτι για λιανεμπόριο και εστίαση στο Μεσολόγγι

Δεν αλλάζει κάτι για λιανεμπόριο και εστίαση στο Μεσολόγγι

Δεν αλλάζει κάτι για λιανεμπόριο και εστίαση στο Μεσολόγγι, τονίζει σε ανακοίνωση του ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου. Αναλυτικά:

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου ενημερώνει τα μέλη του και τους δημότες Μεσολογγίου ότι, σύμφωνα με το νεότερο ΦΕΚ για τα έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού, με ισχύ από τα ξημερώματα της Δευτέρας 10 Μαϊου ως τα ξημερώματα της Παρασκευής 14 Μαϊου, δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικό σχετικά με το λιανεμπόριο και την εστίαση στην περιοχή ς, παρά την είσοδό της σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο).

Τα καταστήματα λιανεμπορίου θα παραμείνουν ανοιχτά, εξυπηρετώντας το αγοραστικό κοινό με τις διαδικασίες click away και click inside, κατά τις ώρες που ορίζει το θερινό ωράριο λειτουργίας. Επίσης, η εστίαση θα συνεχίσει να λειτουργεί με τα μέτρα υγειονομικής προστασίας που ισχύουν ήδη από την περασμένη Δευτέρα.

Ο Σύλλογός εφιστά την προσοχή στους επιχειρηματίες και στους καταναλωτές να τηρούν ευλαβικά και απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα προστασίας, προκειμένου η περιοχή  να αποφύγει ένα νέο καθολικό lockdown, το οποίο θα ήταν καταστρεπτικό για την τοπική οικονομία.

Σημειωτέον πως κανονικά θα λειτουργήσουν και τα σχολεία στον δήμο Μεσολογγίου.

Αναλυτικά η ΚΥΑ:

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.