Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Αλβανός “εγκέφαλος” σπείρας διακίνησης ναρκωτικών συνελήφθη στο Μεσολόγγι

Αλβανός “εγκέφαλος” σπείρας διακίνησης ναρκωτικών συνελήφθη στο Μεσολόγγι

συλληψηΣυνελήφθη στο Μεσολόγγι διευθυντικό μέλος εγκληματικής οργάνωσης, που εμπλέκεται σε εισαγωγή στη χώρα και διακίνηση ναρκωτικών.Πρόκειται για 29χρονο υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ιωαννίνων .

Συνελήφθη, χθες (22-11-2016) το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ιωαννίνων.
Ειδικότερα, ο δράστης αναζητούνταν με τις κατηγορίες της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, που επιδιώκει την διάπραξη των κακουργημάτων της μεταφοράς, διακίνησης, και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, είχαν επίσης συλληφθεί ένας 41χρονος ημεδαπός στις 6 Noεμβρίου στο Λυκόστομο Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων και στις 8 Νοεμβρίου στην Καλαμπάκα Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Τρικάλων, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, μέλη της προαναφερόμενης εγκληματικής ομάδας.
Υπενθυμίζεται ότι, οι τρεις δράστες συμμετείχαν, στην οργανωμένη και συντονισμένη μεταφορά και εισαγωγή στη Χώρα μας, ποσότητας 65 κιλών και 700 γραμμαρίων κάνναβης, με σκοπό την περαιτέρω διάθεση της. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Ιωαννίνων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.