Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Τόνιας Αράχωβα στην Αιτωλοακαρνανία η NΔ

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Τόνιας Αράχωβα στην Αιτωλοακαρνανία η NΔ

Τρεις υποψήφιους ευρωβουλευτές που θα είναι υποψήφιοι και στις εθνικές εκλογές ανακοίνωσε η ΝΔ.
Τη μάχη του σταυρού στις εθνικές εκλογές θα δώσουν ο πρώην βουλευτής Γιώργος Αμυράς στα Ιωάννινα, η Τόνια Αράχωβα που επελέγη από το μητρώο στελεχών, στην Αιτωλοακαρνανία, και ο καθηγητής Δημήτρης Καιρίδης στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών.
Και τα τρία πρόσωπα σηματοδοτούν με την υποψηφιότητά τους το άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας σε ευρύτερους πολιτικούς χώρους αλλά και στην κοινωνία των πολιτών, όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΝΔ.

Η Τόνια Αράχωβα

Γεννήθηκε στην Αθήνα, έχει πτυχίο Ελληνικής Φιλολογίας από το ΕΚΠΑ και δύο μεταπτυχιακά, στη Δημόσια Διοίκηση και Δημόσια Πολιτική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην Επικοινωνία και τα ΜΜΕ από το ΕΚΠΑ.
Η Διδακτορική της διατριβή έχει ως θέμα “Στρατηγικές για την Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος”.
Έχει διατελέσει για τρια χρόνια Λειτουργική Γενική Διευθύντρια στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος της οποίας είμαι στέλεχος.
Από το 1995 ενώ τον Μάρτιο του 2017 εκλέχθηκα μέλος του Governing Board της Διεθνούς Ένωσης Βιβλιοθηκών (IFLA) στη Χάγη.
Είναι μέλος της επταμελούς Διεθνούς Επιτροπής για το Βραβείο IFLA International Libraries Marketing Award.
Aπό το 2007 έως το 2010 διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Γενικών Αρχείων του Κράτους.
Τον τελευταίο χρόνο είναι αποσπασμένη στην Προεδρία της Δημοκρατίας με έργο την οργάνωση βιβλιοθήκης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

7 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  Ούτε ξέρει που πέφτει το Αγρίνιο δηλαδή.

 2. περικοπες απο 7ιουλιου

  το Πρώτο θέμα έχει αρθρο(5/6..)ότι η μη κατάργηση του αφορολόγητου θα φέρει τρύπα 2δις στα έσοδα…ακόμη δεν βγήκαν και ξεκίνησαν τον αγώνα τους τα ΜΜΕ να μας προετοιμάσουν για τις περικοπές που θα φέρουν απο την απομένη των εκλογών…η χαρά του να κόβουν…άλλωστε το είδαμε και απο το 2009….

 3. ΚΧ

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΔ ,ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΞΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…….ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ – ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Η ….ΠΡΩΤΗ- . ΕΛΕΟΣ.-

 4. Ανώνυμος

  ΄΄ΑΧ ΚΑΤΑΚΑ-ΗΜΕ-ΝΗ ΑΡΑΧΟ-ΒΑ ΝΤΑΒΕΛΗ ΧΡΗΣΤΟ ΝΤΑ-ΒΕ-ΕΛΗ ….΄΄ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ (ΤΣΑΜΙΚΟΣ) . CHRISTOS

 5. Jfk

  Η καταγωγη της είναι από το Αγγελοκαστρο αλλά δυστυχώς δεν είναι γιατρός ή δικηγόρος

 6. Δημήτρης

  @περικοπες απο 7ιουλιου

  Άστο ρε φίλε,η κυβερνησάρα σου ήδη είπε ότι ΔΕΝ μειώνεται ο ΕΝΦΙΑ, ότι ΔΕΝ καταργείται η εισφορά αλληλεγγύης και ΔΕΝ πάει ο φόρος από 22% στο 20%!!! Για την τρύπα των 2 δις που γράφεις! Παίρνει πίσω τα αντίμετρα για την μεσαία τάξη δηλαδή και αφήνει το αφορολόγητο για αυτούς που τα κρύβουν.Άιντε στα τσακίδια εξαφανιστείτε σιχάματα που μιλάτε κιόλας.

 7. @περικοπες απο 7ιουλιου

  Άσχετε δημητρη που χαρακτηρίζεις χωρίς να μας ξέρεις δες αρθρο απο το πρωτο θέμα που είναι αντικυβερνητικό…τα αντίμετρα θα εφαρμοστούν γιατί είναι ψηφισμένα τα περισσότερα…

  «η μεγάλη πλειοψηφία των αντιμέτρων για το 2019 και το 2020 ήδη έχουν ψηφιστεί και εφαρμόζονται (σταδιακή μείωση φόρου επιχειρήσεων από το 29% στο 25% σε βάθος τετραετίας – για φέτος έχει πέσει στο 28%, μείωση του ΕΝΦΙΑ, επιδότηση ενοικίου, μείωση των ασφαλιστικών εισφορών για ελεύθερους επαγγελματίες, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για συνεταιρισμένους αγρότες, μείωση φορολογίας διανεμόμενων κερδών, ενίσχυση ειδικής αγωγής και Βοήθεια στο Σπίτι μέσω μόνιμων προσλήψεων), ενώ όσα εκ των αντιμέτρων δεν έχουν υλοποιηθεί ακόμα, έχουν εξαγγελθεί από τον ίδιο τον πρωθυπουργό πριν τις ευρωεκλογές και προγραμματίζεται να υλοποιηθούν κανονικά από 1.1.2020>>
  πιστεύω ένα απο αυτά σε καλύπτει…αλλιώς περίμενε τους επόμενους που είναι ξεφτέρια στο να κόβουν με τρόπο….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.