Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Ανανέωση μπάνιου με τρεις κινήσεις

Ανανέωση μπάνιου με τρεις κινήσεις

Ο πρώτος χώρος που θα μπείτε το πρωί και ο τελευταίος πριν κοιμηθείτε είναι το μπάνιο. Για μερικούς αρκεί απλά να είναι πρακτικό και να εξυπηρετεί τις ανάγκες τους. Για άλλους πιο ασυμβίβαστους ο χώρος αυτός αποτελεί πολύ σημαντική αφετηρία για την έναρξη της ημέρας, με το πρώτο ντουζ που θα τους «ξυπνήσει». Οι άντρες ξυρίζονται, οι γυναίκες βάφονται και γενικά σε αυτόν τον χώρο υπάρχει κάτι το καθαρό και το χαλαρωτικό!

Αν σκέφτεστε να ανανεώσετε τον χώρο της υγιεινής, σας βοηθάμε με τρεις πολύ βασικές αλλαγές από προϊόντα Papapolitis, μία επιχείρηση που κάνει το μπάνιο σας αγνώριστο και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα brands.

Αλλάξτε πλακάκια

Μη φοβηθείτε να εντάξετε στον χώρο υγιεινής σκούρα πλακάκια τύπου σαγρέ με ανάγλυφη Muretto. Είναι μία πολύ μοντέρνα και εναλλακτική πρόταση που θα μεταμορφώσει το μπάνιο σας σε κάτι πιο elegant και πιο ιδιαίτερο.

Τα πλακάκια του οίκου Piemme Ceramica σε στυλ τουβλάκια είναι μία πολύ καλή λύση για το μπάνιο σας όσο μεγάλο ή μικρό είναι. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τους εξειδικευμένους πωλητές του Papapolitis για να επιλέξετε αυτό που ακριβώς ταιριάζει στον χώρο σας. Περισσότερα για τα πλακάκια μπάνιου γρανίτης Gres Porcellanato, από εδώ.

Προσθέστε ξεχωριστά αξεσουάρ μπάνιου

Προλάβετε την μεγάλη προσφορά σε έναν εντυπωσιακό καθρέπτη που μπορεί να δώσει μοναδικό χαρακτήρα στο μπάνιο σας. Βρείτε από εδώ το ιαπωνικό ιδεογράφημα του οίκου Κυριαζής. Χρωματίστε το μπάνιο σας με αξεσουάρ μπάνιου που θα ξεκινούν τη μέρα σας με ευχάριστη διάθεση.

Αντικαταστήστε τις παλιές σας μπαταρίες

Η μπαταρία μπανιέρας ή ντουζ Ideal Standard με βέργα θα σας προσφέρει τόσο ένα γρήγορο ντουζ όσο και ένα ολοκληρωμένο μπάνιο. Από ορείχαλκο υψηλής ποιότητας.

Αλλάξτε και την μπαταρία νιπτήρα με μία εντοιχιζόμενη από μαύρο ορείχαλκο, σε ματ, πηγαίνοντας ενάντια στα καθιερωμένα. Το μαύρο χρώμα σε μπαταρίες μπανιέρας έχει γίνει πλέον μόδα στο μπάνιο με λευκό φόντο να κυριαρχεί.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.