Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις του ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας έως και τις 15 Αυγούστου

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις του ΝΠΔΔ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας έως και τις 15 Αυγούστου

Τηρούμε «ενός λεπτού σιγή»

Με αφορμή την ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού κ Τουρισμού Νίκου Κοροβέση ως Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και για μια εβδομάδα (από σήμερα 10 Αυγούστου έως και τις 15 Αυγούστου ) αναβάλλονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η ανακοίνωση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας:

Η αναβολή των εκδηλώσεων κρίνεται αναγκαία λόγω των συνθηκών και των τεράστιων καταστροφών που έχουν υποστεί οι συμπολίτες μας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε Ηλία και Αχαΐα και συνολικά τη χώρα από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Σεβόμαστε την αγωνία των συνανθρώπων μας και με αυτό τον τρόπο τηρούμε « ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ» . Αφουγκραζόμαστε την τεράστια καταστροφή που προκάλεσε η πύρινη λαίλαπά σε δάση και σε περιουσίες συνανθρώπων μας και αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναλογιστούμε την προσωπική ευθύνη που έχει ο καθένας έναντι της Φύσης.

Τέλος να διευκρινίσουμε ότι οι εκδηλώσεις όπως η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Βόνιτσα, τα πανηγύρια από τις 14 Αύγουστου και μετά στα χωρία του Δήμου μας, αφορούν ιδιωτικές πρωτοβουλίες.
Δεν είναι στην δική μας ευθύνη με αποτέλεσμα η αναβολή να μην αφορά αυτές τις εκδηλώσεις.

Αύριο 11 Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες των εκδηλώσεων που αναβάλλονται αυτή την εβδομάδα και αφορούν κατά το πλείστον επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.