Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Αναβρασμός στο Θέρμο όπου την Παρασκευή κλείνει η Εθνική Τράπεζα

Αναβρασμός στο Θέρμο όπου την Παρασκευή κλείνει η Εθνική Τράπεζα

Aναβρασμός επικρατεί στο Θέρμο καθώς οριστικοποιήθηκε η απόφαση για κλείσιμο του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση το κατάστημα κατεβάζει ρολά την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 και οι εργασίες του θα μεταφερθούν σε κατάστημα του Αγρινίου .
Για το ζήτημα έχουν προκληθεί σοβαρές αντιδράσεις στο Θέρμο και  είχαν καταθέσει Aναφορά στη Βουλή οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Τριανταφύλλου και Γιώργος Βαρεμένος.
Στην απάντησή του το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ανέφερε ότι αναγνωρίζει τη σοβαρότητα του προβλήματος και τις επιπτώσεις που εγείρονται από τέτοιου είδους αποφάσεις και ενημέρωσε ότι θα συγκροτήσει ομάδα εργασίας προκειμένου να αναζητήσει λύση για τις περιπτώσεις αυτές.
Ο Δήμος Θέρμου είναι ένας ορεινός Δήμος  και έχει ανάγκη  τραπεζικού καταστήματος για να εξυπηρετούνται οι επαγγελματίες της ορεινής Τριχωνίδας και της ορεινής Ναυπακτίας που φτάνουν στην Πόλη μας. Είμαστε μια περιοχή με πολλούς συνταξιούχους  που δεν δύνανται να μετακινηθούν στο Αγρίνιο και τυχόν παύση  λειτουργίας του  καταστήματος  θα  συρρικνώσει  έτι περαιτέρω την πληθυσμιακή παρουσία μας”,σημείωνε ο δήμαρχος Σπύρος Κωνσταντάρας σε επιστολή του στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας   .
Πρόκειται για το μοναδικό καλλικρατικό δήμο στην Αιτωλοακαρνανία με Δήμαρχο τον κ. Κωνσταντάρα που δε θα έχει υποκατάστημα της Ε.Τ.Ε.“, σχολιάζει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θ.Κασόλας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

9 Σχόλια

 1. samarikos

  ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΘΕΡΜΟΥ ΧΟΡΕΥΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΟΧΙ!!!

  ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!!!

  ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ!

  ΘΕΛΑΤΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΞΕΝΑ FUNDS ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ!!

  ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΘΕΡΜΟ!

 2. Ο Θεος

  Eτσι με την ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΡΑ που εχουμε αφου μας αφηνουν και ζουμε παλι καλα..οχι μωρε δεν φταινε αυτοι η κακια ΕΘΝΙΚΗ φταει…σανο για ολους ..

 3. Δημήτρης

  Γιατί δεν πάνε όλοι οι κάτοικοι να μεταφέρουν όλες τις καταθέσεις τους σε άλλη τράπεζα;
  Τουλάχιστον αυτοί που έχουν κάποια μεγάλα ποσά;

 4. Αλφαμπανκ

  Να τα φέρετε στην alpha bank. Έχουμε πολύ καλά επιτόκια και προϊόντα να επενδύσετε.

  Πλούσιοι κάτοικοι Θέρμου ενωθείτε ενάντια στην αδικία!

  Χαχαχα ρε τι διαβάζουμε!

 5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  Αλφαμπανκ κοιμάσαι όρθιος
  5000€ αν κανεις μεταφορά σε δικό σου λογαριασμό σε άλλη τράπεζα σε παίρνει επί τόπου ο ο διευθυντής υπ/τος και σε ρωτάει γιατί και πως και μήπως κάναμε κάτι λάθος
  Άντε ύπνε

 6. Ανώνυμος

  Αυτη ειναι η κοινωνικη προσφορα των τραπεζων!Τιςανακεφαλαιοππιουμε κσι τελικα κλεινουν.Αντε τωρα τρεξε 30χλμ για το Αγρινιο,45 για Ναυπακτο για να κανεις καταθεση με μετρητα οσο αυτα υπαρχουν ,για να εισαι συνεπης στις υποχρεωσεις σου.Να ποιυς εμπιστευομαστε

 7. Κ.ΓΡΟΜΙΤΣΑΡΗΣ

  ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΣΟ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ.ΔΕΙΓΜΑ ΚΟΙΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΟΡΕΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Η ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ..ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟ ΜΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ;ΦΥΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΨΩΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

 8. Ανώνυμος

  H LEHMAN BROTHERS ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ!ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ LEHMAN BROTHERS ZEIS EΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!

 9. Ανώνυμος

  LEHMAN BROTHERS ZEIΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΔΗΓΕΙΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.