Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Αναζητείται η άκρη του νήματος για τον θάνατο της Ειρήνης

Αναζητείται η άκρη του νήματος για τον θάνατο της Ειρήνης

lagoudi-aftokinito-protothemaΑποφασισμένοι να βρουν την άκρη του νήματος είναι οι άνθρωποι της Ειρήνης Λαγούδη, οι οποίοι είναι βέβαιοι ότι ο θάνατος της 44χρονης δεν προήλθε από αυτοχειρία.

Μετά την καταγγελία του δικηγόρου της οικογένειας, Βασίλη Ταουξή στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR ότι εμποδίζονται μάρτυρες οι οποίοι θέλουν να καταθέσουν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση, σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας στο Αγρίνιο, Κώστας Ζώης αναμένεται να καταθέσει υπόμνημα στον εισαγγελέα.

«Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση, δεν θέλω να πω άλλες λέξεις, είναι ότι εμφανίζονται στον ορίζοντα αυτόπτες μάρτυρες διαφόρων περιστατικών οι οποίοι προσπαθούν να δώσουν καταθέσεις ένορκες επισήμως και δεν εισακούονται, δεν ακούγεται η παράκλησή τους, η επιθυμία τους», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

Σημειώνεται ότι δικογραφία ακόμα δεν έχουν στα χέρια, ενώ σε αναμονή είναι και τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Τα ερωτήματα είναι πολλά και τα κενά στην υπόθεση επίσης, ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι να εντοπισθεί που πήγαν οι 55.000 ευρώ από την πώληση του οικοπέδου.

Την ίδια ώρα, νέα μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία κάποιοι εθεάθησαν να πετούν κάτι στη λίμνη, φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Το θέμα θα εστιαστεί και στα 55.000 ευρώ από το οικόπεδο που πωλήθηκε (είναι «μαύρη» η διαδρομή του χρήματος). Επίσης να βρει τις μαρτυρίες των δύο κυνηγών που λένε ότι είδαν να πετούν κάποιοι κάτι στη λίμνη.

Σχεδόν 25 μέρες μετά, ο γρίφος του θανάτου της άτυχης 44χρονης μητέρας τριών παιδιών, δεν έχει ακόμα λυθεί. Το κινητό της τηλέφωνο δεν έχει ακόμη βρεθεί. Ωστόσο, οι συγγενείς της μητέρας επιμένουν… «βρείτε τους δολοφόνους».

star.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.