Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Ανησυχία στο Δοκίμι για τα κρούσματα στο Δημοτικό Σχολείο

Ανησυχία στο Δοκίμι για τα κρούσματα στο Δημοτικό Σχολείο

Για πολλά κρούσματα κορονοϊού στο Δημοτικό Σχολείο Δοκιμίου κάνουν λόγο οι πληροφορίες. Ανησυχία μεγάλη έχει προκληθεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και στο χωριό ωστόσο από το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν προβλέπεται κλείσιμο της σχολικής μονάδας ή έστω κάποιου τμήματος της..

Ειδικότερα, συρροή κρουσμάτων με τάση αύξησης καθημερινά εντοπίζεται στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Δοκιμίου.

Το γεγονός προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στο χωριό του Αγρινίου και -πέραν των νοσούντων- πολλές οικογένειες επέλεξαν να μην στείλουν σήμερα τα παιδιά τους για μάθημα.

Ωστόσο παρά τη θέληση εκπαιδευτικών και γονέων για αναστολή λειτουργίας του σχολείου ή κάποιων τμημάτων κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται.

Το πρωτόκολλο ρητά αναφέρει πως ένα σχολικό τμήμα  θα αναστέλλει τη δια ζώσης λειτουργία του και η διδασκαλία θα γίνεται μέσω τηλεκπαίδευσης όταν σε αυτό εντοπιστούν ταυτόχρονα επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 σε παραπάνω από τους μισούς (50%+1) μαθητές του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

 1. Kostas Papadopoulos

  Ε, όχι και “χωριό του Αγρινίου” το Δοκίμι! Προάστιο του Αγρινίου είναι. Εκτός και στο δήμο μας, πέρα απ’ την πόλη του Αγρινίου, όλα τ’ άλλα είναι χωριά και αντιμετωπίζονται ως τέτοια…

 2. ΓΙΑΝΝΗΣ

  ΜΑ ΓΙΑΤΙ ME ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΚΙΜΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.

 3. ΓΙΑΝΝΗΣ

  ΜΑ ΓΙΑΤΙ ME ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΚΙΜΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.

 4. Βασίλης

  Το Δοκίμι έχει δύο αεροδρόμια, το Εμιλεων, δύο αθλητικά κέντρα ακόμη, το μόνο συνεταιρισμό εν δράσει, δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο με όλες τις δομές στήριξης, πολιτιστικά σωματεία, είναι προάστιο του Αγρινίου κάνει το καλύτερο ψωμί απολαμβάνεις τον καλύτερο καφέ, το καλύτερο ούζο φιλάκια

 5. Kostas Papadopoulos

  ΓΙΑΝΝΗΣ Στο Δοκίμι υπάρχει πολύ ενεργός Σύλλογος Γονέων, κάτι που λείπει απ’ τα σχολεία του Αγρινίου. Ο οποίος συνεργάζεται, σε καθημερινή βάση, με το Δ/ντή και τους δασκάλους. Έχει παρουσία και στο f/b: “Γονέων Δοκιμίου”. Αν μπεις εκεί θα δεις και αναλυτικότερα στοιχεία. Ναι, σωστά, θα έπρεπε τα τοπικά sites ν’ ασχολούνται και με οτιδήποτε συμβαίνει στα δημόσια σχολεία της πόλης (και για κρούσματα) κι όχι μόνο για τις καταλήψεις και το τι θα γράψει στο f/b μια Διεύθυνση (όχι Δ/ντρια) ενός γυμνασίου (4ου).

 6. ΓΙΑΝΝΗΣ

  Συμφωνώ κ. Κώστα και είναι γνωστό πόσο έχει ανεβάσει το επίπεδο ο Σύλλογος Γονέων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.