Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020

Ανταποκρίνονται στο κάλεσμα για δωρεά αίματος οι Αγρινιώτες- σε εξέλιξη δράση αιμοδοσίας στο Παπαστράτειο (video)

Σε εξέλιξη είναι από τις 8 το πρωί σήμερα δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ , η οποία πρόκειται να ολοκληρωθεί περίπου στις 3 το μεσημέρι.

Μέχρι αυτή την ώρα, δεκάδες εθελοντές αιμοδότες έχουν προσέλθει στην είσοδο του Παπαστρατείου Μεγάρου, πολλοί εκ των οποίων νέοι, ηλικίας από 18 έως 23 ετών. Όπως επεσήμανε άλλωστε σε δηλώσεις του στο agrinioTV ο υπεύθυνος της ομάδας Εθελοντικής Αιμοδοσίας των Πανεπιστημιακών Τμημάτων του Αγρινίου, Κωνσταντίνος Μάντζιος «στην πόλη του Αγρινίου οι εθελοντές αιμοδότες από 18 έως 23 ετών το τελευταίο εξάμηνο αυξήθηκαν κατά πολύ, με τουλάχιστον 40 νέες εγγραφές. «Η προσέλευση σήμερα είναι αρκετά μεγάλη , παρ ότι είναι και περίοδος εξεταστικής. Σήμερα είναι μέρα ανιδιοτέλειας και πρέπει να κυριαρχεί ο αλτρουισμός. Περιμένουμε κι άλλον κόσμο , να γραφτεί στον σύλλογο και να αιμοδοτήσει», δήλωσε ο Κ. Μάντζιος.

Να σημειωθεί η  δράση είναι πρωτοβουλία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και γίνεται με την υποστήριξη της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου, του
Γενικού Νοσοκομείου Αιτ/νίας και με την συμμετοχή του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού
Αιτωλοακαρνανίας, του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Ένωση Αγρινίου» και της Φοιτητικής Ομάδας Εθελοντικής Αιμοδοσίας Πανεπιστημίου Πατρών Τμημάτων Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.