Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντιδράσεις για τον αποκλεισμό χιλιάδων παιδιών από τα ΚΔΑΠ

Αντιδράσεις για τον αποκλεισμό χιλιάδων παιδιών από τα ΚΔΑΠ

Μεγάλες αντιδράσεις πανελλαδικά έχει προκαλέσει ο αποκλεισμός δεκάδων χιλιάδων παιδιών από τα ΚΔΑΠ όλης της χώρας ενώ οι μητέρες τους πληρούσαν απολύτως τα κριτήρια που έθετε το πρόγραμμα.

Eκφράζονται καταγγελίες μητέρων από όλους τους Δήμους της χώρας, οι οποίες ενώ είχαν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών και μάλιστα είχαν λάβει και υψηλή μοριοδότηση (ακόμα και 149 μόρια), είδαν τα παιδιά τους στις λίστες με τους απορριφθέντες.

Οι μητέρες που υπέστησαν την κατάφωρη αυτή άδικη μεταχείριση και αποκλείστηκαν με αυτόν τον πρωτοφανή τρόπο από τα ΚΔΑΠ, απαιτούν από την Κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των κοινωνικών αναγκών της ελληνικής οικογένειας και να διορθώσει τον αρχικό καταστρεπτικό σχεδιασμό της για χρηματοδοτική υποβάθμιση των ΚΔΑΠ, χορηγώντας ΑΜΕΣΑ voucher σε όλες τις μητέρες που είχαν πλήρη φάκελο δικαιολογητικών.

Για να ακουστεί η διαμαρτυρία από την Κυβέρνηση  υπάρχει και διαδικτυακό ψήφισμα, πάρτε μέρος εδώ

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Ειχαμε τα κεκ που φυτρωσαν σαν μανιταρια με τον σαμαρα και τωρα εχουμε και τα κδαπ του κουλη.Αφηστε λιγο εσπα και για καποιον αλλον μην το κατασπαραζετε ολοι σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.