Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Αντικατάσταση δέντρων με… ασφαλτοτάπητα καταγγέλλει ο Τραπεζιώτης

Αντικατάσταση δέντρων με… ασφαλτοτάπητα καταγγέλλει ο Τραπεζιώτης

1«Η Δημοτική Αρχή Αγρινίου αποφάσισε, στο σημείο που εντελώς αδικαιολόγητα έκοψε και ξερίζωσε δέντρα που μετρούσαν πάνω από 20 χρόνια ζωής, να ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ εντελώς το έδαφος, αντικαθιστώντας τα δέντρα με ασφαλτοτάπητα… μια εντελώς ανούσια ασφαλτόστρωση». Σε αυτή την καταγγελία προβαίνει ο επικεφαλής της παράταξης «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα-Πολίτες σε Δράση» Δημήτρης Τραπεζιώτη . Αναλυτικά αναφέρει:

Πριν από λίγο καιρό, κουρασμένοι και ακάματοι αντιδήμαρχοι μας παρουσίασαν ως “ανάπλαση” την επιτομή της προχειρότητας, όπως αυτή εφαρμόστηκε στην πλατεία των εργατικών κατοικιών Αγίου Ιωάννη Ρηγανά.
Κοπή δέντρων με την προσθήκη τεράστιων τσιμεντένιων αντιαισθητικών παρτεριών, που άλλαξαν εντελώς τη φυσιογνωμία της πλατείας, δίχως να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό στους κατοίκους της περιοχής και στους διερχόμενους περιπατητές.
Αποτελεί σίγουρα πρωτότυπη πανελλήνια εφαρμογή!
Η Δημοτική Αρχή Αγρινίου αποφάσισε, στο σημείο που εντελώς αδικαιολόγητα έκοψε και ξερίζωσε δέντρα που μετρούσαν πάνω από 20 χρόνια ζωής, να ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ εντελώς το έδαφος, αντικαθιστώντας τα δέντρα με ασφαλτοτάπητα… μια εντελώς ανούσια ασφαλτόστρωση!
Σε μια πόλη όπως το Αγρίνιο, που το πράσινο μέσα στον αστικό ιστό είναι ελάχιστο και θα πρέπει να αυξηθεί κατά πολύ, πράξεις σαν αυτές κρίνονται επιεικώς ως απαράδεκτες και χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.
Για το λόγο αυτό, στις 20/ 03/ 2017, η Παράταξή μας κατέθεσε αίτηση που περιέχει συγκεκριμένα ερωτήματα προς τον Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και όσους εμπλέκονται άμεσα με το θέμα.
Μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση.
Μάλλον κάποιους τους έχει συνεπάρει επικοινωνιακά η οδική συμπεριφορά του απορριματοφόρου και “ξέχασαν” να απαντήσουν.
Κάποιοι άλλοι κρίθηκαν “κουρασμένοι” και υποθέτουμε πως η κόπωση δεν τους επέτρεψε να δώσουν μια απάντηση.
Για το λόγο αυτό κοινοποιούμε δημόσια τις φωτογραφίες που φαίνεται η αντικατάσταση των δέντρων με ασφαλτοτάπητα, καθώς και την αίτηση που καταθέσαμε στις 20/03/2017 και πήρε αριθμό πρωτοκόλλου 17574.
Πόση περιβαλλοντική αναλγησία χωράει μέσα σε μια φωτογραφία;

1

2

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Chris

    Τι ειναι αυτοί ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
    Ούτε ο Άκης δεν μπορεί να τους δικαιολογήσει.
    Εκοψαν τα δέντρα και ρίξαν άσφαλτο.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
    Θεούληδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.