Τρίτη, 26 Μαΐου, 2020

Αντωνία Τουρλίδα: «Ας γίνουμε εμπνευστές και υποστηρικτές των νέων»

«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ποτέ δε θα είμαστε!». Αυτό τονίζει σε μήνυμά της η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος της Παράταξης του Κώστα Σπηλιόπουλου, Αντωνία Τουρλίδα.

Η ίδια ξεκαθαρίζει πως δε την αφορούν τα αξιώματα και η εξουσία και πως αυτή την κρίσιμη χρονική περίοδο νιώθει πως δεν έχει το δικαίωμα να απέχει από τον αγώνα «ιδιαίτερα τώρα που για το νομό μας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, χρειάζεται συστηματική προσπάθεια».

Αναλυτικά το μήνυμα της:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!

Ο καθένας απο εμάς έχει μια ξεχωριστή προσωπικότητα,με τις δικές του κατευθυντήριες γραμμές και το δικό του σύστημα αξιών.Αν υιοθετήσουμε αυτή την άποψη της ομοιομορφίας και της ομογενοποίησης,ταυτόχρονα αποδεχόμαστε ότι πράττουμε όλοι το ίδιο,χωρίς καμία εξαίρεση.
Επιδίωξή μου ήταν και είναι η προσφορά στον τόπο,στο νομό,με πράξεις και όχι λόγια,μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου.

Δεν ήταν και δεν είναι στις προτεραιότητές μου τα αξιώματα,η κοινωνική καταξίωση,η νομή στην εξουσία ή η επαγγελματική αποκατάσταση και η προσωπική γενικότερα ιδιοτέλεια μέσα από την πολιτική .Άλλωστε πολλά από αυτά θα μπορούσα να τα εξασφαλίσω βάση της πορείας μου,κατά την ενασχόληση μου με τα κοινά απο το 2006!

Αυτή την κρίσιμη χρονική περίοδο δεν έχω το δικαίωμα να απέχω από τον αγώνα και να ειμαι μια απλή παρατηρητής και να αποστασιοποιηθω εκ του ασφαλούς ασκώντας κριτική!!Ιδιαίτερα τώρα που για το νομό μας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, χρειάζεται συστηματική προσπάθεια και δράση για να αξιοποιήσουμε περισσότερο τα πλεονεκτήματά του, να προωθήσουμε την ανάπτυξή του για μια καλύτερη ζωή των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας.

Ας γίνουμε λοιπόν,ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ και υποστηρικτές των νέων & όχι συντηρητές των προσώπων που έχουν συνδέσει το μέλλον τους με την υλική και κοινωνική επιβίωση μέσα απο την πολιτική.
Πρέπει να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα ευοίωνο μέλλον!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.