Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Απαγόρευση κυκλοφορίας: πολλά πρόστιμα και σήμερα στην περιοχή του Αγρινίου

Απαγόρευση κυκλοφορίας: πολλά πρόστιμα και σήμερα στην περιοχή του Αγρινίου

«Η κοινωνία, στο μεγαλύτερο μέρος επιδεικνύει αξιέπαινη ωριμότητα . Η εμπειρία των πρώτων ημερών δείχνει ότι η αναγκαιότητα των νέων μέτρων είναι ξεκάθαρη για τη συντριπτική πλειοψηφία των συνανθρώπων μας», ανέφερε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς.

Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως έχουν εκμηδενιστεί οι παραβάσεις στην απαγόρευση κυκλοφορίας. Οι έλεγχοι είναι εντατικοί και τα πρόστιμα πέφτουν σωρηδόν και στην περιοχή του Αγρινίου.
Σήμερα, από τα ξημερώματα έως τις 6 το απόγευμα, βεβαιώθηκαν 17 ακόμη παραβάσεις από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ακαρνανίας η οποία συνολικά κατέγραψε 60 από την έναρξη του μέτρου επιβάλλοντας τα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ.

Κατά κύριο λόγο αφορούν πολίτες που κυκλοφορούσαν χωρίς βεβαίωση ή sms ενώ δευτερευόντως οδηγούς που μετέφεραν πέραν του ενός επιβάτη στο όχημα.
Σε όλη την επικράτεια 3.491 παραβάσεις των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας έχουν βεβαιωθεί από τη Δευτέρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.