Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Απαντά σε Καραγκούνη για το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

Απαντά σε Καραγκούνη για το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου με τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη ξέσπασε με αφορμή το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου.
Το σχολείο λειτουργεί φέτος για πρώτη χρονιά και χθες έγινε ο αγιασμός. Ωστόσο χθες ο βουλευτής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έκανε λόγο για δική του κρίσιμη παρέμβαση ώστε να λειτουργήσει καθώς υπήρχε κίνδυνος αυτό να μη συμβεί λόγω του μικρού αριθμού μαθητών.΄
Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση Καραγκούνη υπογραμμίζοντας πως το σχολείο ιδρύθηκε από την προηγούμενη Κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου

Με κοινή απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ στις 17.05.2019 των υπουργών Γαβρόγλου και Χουλιαράκη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ιδρύθηκαν 5 νέα καλλιτεχνικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα. Ένα από αυτά είναι και το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου που ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία του. Φαίνεται όμως ότι ο επικοινωνιακός οίστρος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραγκούνη και η ανάγκη του να πει κι αυτός κάτι, τον οδήγησε στο να μας ενημερώσει με ανακοίνωσή του μετά τον αγιασμό ότι πρέπει να ευχαριστούμε όχι αυτούς που το ίδρυσαν, υλοποιώντας αίτημα δεκαετιών, αλλά αυτόν που με παρέμβασή του έπεισε την Υπουργό Παιδείας της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να μη το κλείσει!
Τελικά μερικά πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ.

Tι ανέφερε σε χθεσινή του ανακοίνωση ο βουλευτής Κώστας Καραγκούνης

Σημαντικό που διασφαλίστηκε η λειτουργία του 1ου Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου
Επετεύχθη σήμερα Τετάρτη 11.09.19, να λειτουργήσει το 1ο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου. Πιο συγκεκριμένα ύστερα από ενημέρωση που έλαβε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης από την κα. Γούργαρη-Θεοδωράκη Γερασιμούλα (Μέμη), πρόεδρο της σχολικής επιτροπής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πως κινδυνεύει να μην λειτουργήσει φέτος το σχολείο λόγω μικρού αριθμού μαθητών• ο κος Καραγκούνης μετέφερε το πρόβλημα αυτό στην αρμόδια Υπουργό Παιδείας.
Ο κος Καραγκούνης είχε άμεση επικοινωνία με την αρμόδια Υπουργό και κατέστη δυνατό να δοθεί άδεια λειτουργίας του σχολείου. Είναι πολύ σημαντικό που διασφαλίστηκε η λειτουργία του εν λόγω γυμνασίου και έτσι θα συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο που γέννησε δεκάδες καλλιτέχνες το πολύτιμο έργο του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.