Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση από τον ΑΟ Αγρινίου – «Και του χρόνου εδώ θα είμαστε»

Απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση από τον ΑΟ Αγρινίου – «Και του χρόνου εδώ θα είμαστε»

Αιχμηρή ανακοίνωση από την ομάδα του Αγρινίου για την σεζόν που τελείωσε, την σειρά με τη Βέροια και την παραφιλολογία για τη νέα σεζόν

Ο ΑΟ Αγρινίου νίκησε τον Φίλιππο Βέροιας με ανατροπή στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με 73-62 και παρέμεινε στην Α2 κατηγορία μπάσκετ.

Η ομάδα του Αγρινίου έπειτα από την οριστικοποίηση της παραμονής της ομάδας στην Α2 εξέδωσε ανακοίνωση δηλώνοντας περήφανη για τον κόσμο που ήταν ο έκτος παίχτης, όταν όπως περιγράφουν «η ομάδα αντιμετωπίστηκε με καχυποψία».

«Μας ζητούσαν να αδειάσουμε την εξέδρα γιατί “παρεκτρεπόταν” κάποιοι φίλαθλοι, μάλιστα σε ένα παιχνίδι μας ζητούσαν επιτακτικά να διώξουμε από το γήπεδο τον Δήμαρχο της πόλης», σημειώνεται.

Αρκετές αναφορές γίνονται για τη σειρά των αγώνων των play out με τον Φίλιππο Βέροιας κατά την διάρκεια των οποίων η ομάδα του Αγρινίου επέλεξε, όπως αναφέρει, να μην απαντήσει στα δημοσιεύματα και τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Τέλος, βάζει τέλος σε παραφιλολογίες για τη θέση στην Α2, τονίζοντας ότι και του χρόνου ο ΑΟ Αγρινίου θα βρίσκεται στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:

Πιστεύουμε ότι αξίζουν πολλά μπράβο σε όλες τις ομάδες που καταφέραμε να τελειώσει ένα πρωτάθλημα κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες.

Όσον αφορά εμάς θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι είμαστε πολύ περήφανοι για τον κόσμο μας, είναι ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ και τον ευχαριστούμε πολύ που ήταν ο έκτος παίκτης μας. Αντιμετωπιστήκαμε με καχυποψία, μας ζητούσαν να αδειάσουμε την εξέδρα γιατί “παρεκτρεπόταν” κάποιοι φίλαθλοι, μάλιστα σε ένα παιχνίδι μας ζητούσαν επιτακτικά να διώξουμε από το γήπεδο τον Δήμαρχο της πόλης, υπήρξε διαιτητής που μας είπε ότι δεν γνωρίζουμε ότι είμαστε στην Ευρώπη. Θεωρούμε ότι το άθλημα είναι για τον φίλαθλο και αν κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν να μικρύνουν το άθλημα και να παίζουν μεταξύ συγγενών και φίλων και στο τέλος να ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις μεταξύ τους στα social media εμείς δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.

Υποσχόμαστε, αν και φέτος λόγω των συνθηκών δεν είχαμε τον κόσμο που θέλαμε, αν αυτές το επιτρέψουν του χρόνου δεν θα πέφτει καρφίτσα στο στάδιο.
Τέλος θέλουμε να κάνουμε μια αναφορά στη σειρά των αγώνων των play out.

Επιλέξαμε να μην προβούμε σε ανακοινώσεις και διαμαρτυρίες όταν είδαμε ανακοινώσεις από το σωματείο της Βέροιας για να μην δυναμιτίσουμε το κλίμα των αγώνων.
Παραθέτουμε τα γεγονότα για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Στο πρώτο παιχνίδι.

Είχαμε την επίθεση των παραγόντων του Φίλιππου Βέροιας στους διαιτητές τα οποία αναγράφονται όλα στο φύλλο αγώνα
Είχαμε την επίθεση παικτών του Φίλιππου στην εξέδρα γιατί θεωρούσαν ότι προκλήθηκαν από τους φιλάθλους.

Μέλη της αποστολής του Φίλιππου έκαναν χειρονομίες στην εξέδρα που προκάλεσε την ένταση κατά την είσοδο των παικτών στα αποδυτήρια όπου είχαμε τραυματισμό φιλάθλου (μετέβη στο νοσοκομείο για ράμματα) που προκλήθηκε από μπουκάλι νερού που πέταξε παίκτης της ομάδας του Φίλιππου.
Και μετά από αυτά είδαμε ανακοινώσεις που είχαν παράπονα από τη διοίκηση της ομάδας μας.

Στο παιχνίδι στη Βέροιας μετά τον έλεγχο αστυνομίας στις εξέδρες βρέθηκαν ρόπαλα, τα οποία και κατασχέθηκαν επίσης υπήρχε πανό που έγραφε για τη ΖΟΥΓΚΛΑ του ΑΓΡΙΝΙΟΥ το οποίο κατέβασε προς τιμήν του ο πρόεδρος του Φιλίππου.

Το παιχνίδι έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα και η φιλοξενία ήταν πολύ καλή.

Στο τρίτο παιχνίδι κινήθηκε γη και ουρανός για την προστασία της ομάδας του Φίλιππου, ζήτησαν να γράφουν οι κάμερες του σταδίου για να καταγράψουν τους τρομοκράτες κατά τη διάπραξη του εγκλήματος, μας ζητήθηκε από την ΕΟΚ να δείξουμε τον αγώνα σε live streaming. Απλά θέλουμε να θυμίσουμε ότι εμείς ήμασταν από τις λίγες ομάδες που δείχναμε όλους τους αγώνες στην έδρα μας γιατί δεν είχαμε κάτι να κρύψουμε.

Τέλος για όσους θέλουν να αμφισβητήσουν αυτά ενημερώνουμε ότι υπάρχουν φωτογραφίες, video, φύλλο αγώνα που αποδεικνύουν τα πάντα.

ΥΓ.1. Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το ιστορικό σωματείο του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ και τους ανθρώπους του και καταλαβαίνουμε την ένταση των αγώνων γιατί το διακύβευμα ήταν μεγάλο.

ΥΓ.2. Όσον αφορά κάποιους γραφικούς ΚΟΡΝ-ΔΕΣ που περιμένουν να γραφτεί κάτι για το ΑΓΡΙΝΙΟ για να σχολιάσουν και να μας βρίζουν τους επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς.

ΥΓ.3. Ενημερώνουμε αυτούς που διαδίδουν ότι έχουμε πουλήσει τη θέση μας στην κατηγορία να μην αγχώνονται και του χρόνου εδώ θα είμαστε

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.