Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Αποχαιρετά τον Δημήτρη Παπανικολάου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών

Αποχαιρετά τον Δημήτρη Παπανικολάου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών

Θλίψη προκάλεσε και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών η απώλεια του Δημήτρη Παπανικολάου που, σε ηλικία 60 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από τον κορωνοϊό.

«Θα τον θυμόμαστε όλοι, ως έναν από τους σκαπανείς της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στη χώρα μας και στην πόλη του το Αγρίνιο, όπου για χρόνια ήταν μέλος της Διοίκησης του τοπικού Συλλόγου» τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Εκτάκτως συνεδρίασε το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Α. μετά την τραγική ενημέρωση για τον ξαφνικό χαμό, του επί σειρά ετών Γενικού Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου μας, Δημήτρη Παπανικολάου.

Ακόμα ένα θύμα προστέθηκε στα χιλιάδες θύματα του κορονοιού και προσευχόμαστε να είναι ο τελευταίος που έφυγε από κοντά μας. Θα τον θυμόμαστε όλοι, ως έναν από τους σκαπανείς της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στη χώρα μας και στην πόλη του το Αγρίνιο, όπου για χρόνια ήταν μέλος της Διοίκησης του τοπικού Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α. αποφάσισε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλους αυτούς που αγωνίζονταν μαζί του για την αυτάρκεια αίματος στη χώρα μας. Επίσης αποφάσισε αντί στεφάνου να κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με  Νεοπλασματική Ασθένεια – «ΦΛΟΓΑ», επιθυμία και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 1 Ιουνίου και ώρα 18:00 στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στο Αγρίνιο και με απόφαση της Διοίκησης της Π.Ο.Σ.Ε.Α., η Ομοσπονδία μας θα εκπροσωπηθεί από την Ταμία του Δ.Σ., κυρία Παπαγιάννη Σπυριδούλα.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α.

Ο Πρόεδρος   Χρήστος Εμμ. Πρωτόπαπας

Η Γενική Γραμματέας Ευαγγελία Ιωαν. Κλούρα

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.