Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

Aποχωρεί από την Α2 ο Αίολος Αστακού

spo-aiolos-astakou-panygiriaΕπιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που διακινήθηκαν το τελευταίο διάστημα για τον Αίολο Αστακού η διοίκηση του οποίου αναπροσαρμόζει πλήρως το πλάνο της αντιλαμβανόμενη πως τα οικονομικά δεδομένα δεν επιτρέπουν υψηλούς στόχους .
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr , ο Αίολος Αστακού ειδοποίησε μέσω επιστολής του την Ελληνική Ομοσπονδία ότι αδυνατεί να συμμετάσχει στην Α2 της επόμενης σεζόν και θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (που είναι και το πλάνο, προς το παρόν) .Τη θέση του στην Α2 αναμένεται να πάρει ο Παπάγος .
Σίγουρα είναι μια εξέλιξη που στεναχωρεί για το τοπικό μπάσκετ καθώς η ομάδα του Αίολου έκανε μια εξαιρετική σεζόν στην Α2 μετά από διαδοχικές ανόδους στις μικρότερες κατηγορίες, με πρόεδρο τον Αποστόλη Πανταζή,προσώπου φερόμενου και ως ενδιαφερόμενου για την αγορά του Παναιτωλικού. Στην πράξη ωστόσο αποδείχθηκε πως το εγχείρημα του Αστακού ήταν φιλόδοξο και δεν συμβάδιζε με τα οικονομικά δεδομένα του τόπου καθώς απαιτούνται μεγάλα μπάτζετ και σίγουρα μεγάλο φίλαθλο κοινό όταν φθάνεις στον προθάλαμο της κορυφαίας κατηγορίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.