Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Οι αποφάσεις της Συνέλευσης της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Δήμου Αγρινίου

Οι αποφάσεις της  Συνέλευσης της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Δήμου Αγρινίου

enosi goneonΔιεξήχθη την Τετάρτη 2 Μάη 2018 η Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Δήμου Αγρινίου (η 2η επαναληπτική), σε αίθουσα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου το οποίο και ευχαριστούμε για τη διάθεση του χώρου.
Οι εκπρόσωποι των ταμιακώς τακτοποιημένων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων που συμμετείχαν, μετά την εισήγηση του Προέδρου κ. Απόστολου Γούναρη και κατόπιν γόνιμου διαλόγου για πολλά σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τα σχολεία μας και την Παιδεία γενικότερα, ενέκριναν ομόφωνα τον Οικονομικό και τον Διοικητικό Απολογισμό της Ένωσης για την περίοδο 2015-2017.
Επίσης ομόφωνα αποφάσισαν να παραταθεί η θητεία του Δ.Σ. και για το Β’ εξάμηνο του 2018, για να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος η Ένωση να κατευθύνει τους συλλόγους Γονέων – μέλη της και να συνεργαστεί μαζί τους, για την εναρμόνιση με τον υφιστάμενο νόμο 2621/1998 όπως ισχύει σήμερα και να εκλεγούν νέα Διοικ. Συμβούλια, ώστε αυτά να ορίσουν αντιπροσώπους στην Ένωση στις εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων της που θα διεξαχθούν το πρώτο δίμηνο του 2019.
«Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στη Γ.Σ. και ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στους μαθητές για τις Πανελλαδικές και τις προαγωγικές εξετάσεις τους», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Δήμου Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.