Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2020

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Χαλκιόπουλο

 

Κείμενο Απόστολος Κων. Καρακώστας

Φωτογραφίες Α.Κ.Κ. – Ρούλα Κότσιαλου και Φώτης Ε. Νέστωρας.

Στο Χαλκιόπουλο Βάλτου ακολουθώντας το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τις αποκριές του Κέντρου Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Αμφιλοχίας (ΚΕ.Κ.Α.Δ.Α.), γιορτάστηκε η πρώτη  Κυριακή των Αποκριών στις 23 Φεβρουαρίου.

Απολείτουργα εκατοντάδες κατοίκων και επισκεπτών από την γύρω περιοχήμε τα παιδιά και εγγόνια τους προσήλθαν στην πλατεία μπροστά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και του κτηρίου του Δημαρχείου, όπου εθελοντές και μέλη του πολιτιστικού συλλόγου  Χαλκιοπούλων έστρωσαν τραπέζια και σερβίρισαν αναψυκτικά ορεκτικά και σουβλάκια σε όλους.

Η μουσική που ρύθμιζε ο D.J. Βασίλης Καπελλάκηςήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα ενώ με επίκεντρο τον «Μάγο» Τζοτζό Μόντζο στα σκαλοπάτια του Δημαρχείου συγκεντρώθηκαν δεκάδες αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών.

Ο καλός καλοκαιρινός καιρός συνέδραμε στην επιτυχία της εκδήλωσης στην οποία παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Γεώργιος Κατσούλας, συνοδευόμενος από την κα. Ζωή Ντρούτση πρόεδρο ΚΕΚΑΔΑ, τον αντιδήμαρχο κ. Λεωνίδα Κατσαντά, τον επίσης αντιδήμαρχο κ. Ανδρέα Ρεγκούτα, τον πρόεδρο ΚΕΔΑ κ. Νίκο Μπεχλιούλη, δημοτικούς συμβούλους και Προέδρους τοπικών κοινοτήτων.

Τα χειροκροτήματα όλων απέσπασαν τα χορευτικά του Θυάμου-Μαλεσιάδας και Χαλκιοπούλων και ο χοροδιδάσκαλός τους Γιάννης Γκαναβίας, ο «μάγος» και ο D.J.

Συγχαρητήρια αξίζουν οι εθελοντές του χωριού, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Χαλκιοπούλων, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Φώτης Ε. Νέστορας και τα μέλη του συλλόγου που με προθυμία και χαμόγελο εξυπηρέτησαν όλους τους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους.

Η όμορφη αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την οικονομική συμβολή του Δήμου και τις χορηγίες των καταστηματαρχών των Χαλκιοπούλων που παραχώρησαν αφειδώς κρασιά-αναψυκτικά-κάρβουνα-τραπέζια και καρέκλες.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.