Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

«Απραξίας συνέχεια…» καταλογίζει ο Μοσχολιός στη δημοτική αρχή

«Απραξίας συνέχεια…»  καταλογίζει ο Μοσχολιός στη δημοτική αρχή

μοσχολιος«Κάθε ημέρα που περνάει δυστυχώς η Δημοτική Αρχή όχι μόνο δείχνει την έλλειψη γνώσης, αλλά και την ανικανότητά της να κατανοήσει τις μεγάλες ευθύνες που έχει η διοίκηση ενός μεγάλου Δήμου», υποστηρίζει ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του συνδυασμού της αντιπολίτευσης Παύλος Μοσχολιός σε ανακοίνωση του. Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός πως στα έργα ύδρευσης που εντάσσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» , δεν περιλαμβάνεται ο δήμος Αγρινίου.

Η ανακοίνωση Μοσχολιού:
Εννέα έργα ύδρευσης συνολικού προϋπολογισμού 16.780.047,24 ευρώ εντάσσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» σε 9 Δήμους της Περιφέρειας.
Πρόκειται για έργα αντικατάστασης εσωτερικών δικτύων, ανίχνευσης διαρροών και προμήθειας εξοπλισμού για την αύξηση της αποδοτικής χρήσης νερού, καθώς και για τον εκσυγχρονισμό και διαχείριση της λειτουργίας δικτύων ύδρευσης.
Παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Αγρινίου, ο δεύτερος σε μέγεθος Δήμος της Περιφέρειας, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ύδρευσης, δυστυχώς είναι πάλι ΑΠΩΝ και στο πρόγραμμα αυτό.
Για την ακρίβεια η πρόταση που εστάλη, χάθηκε στο… δρόμο, γιατί δεν υποβλήθηκε στην αρμόδια υπηρεσία και ούτε καν αξιολογήθηκε, όπως φαίνεται από το συνημμένο έγγραφο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
Κάθε ημέρα που περνάει δυστυχώς η Δημοτική Αρχή όχι μόνο δείχνει την έλλειψη γνώσης, αλλά και την ανικανότητά της να κατανοήσει τις μεγάλες ευθύνες που έχει η διοίκηση ενός μεγάλου Δήμου.
Ο Δήμος Αγρινίου είναι άρτια οργανωμένος, με υπηρεσίες ικανές να ανταποκριθούν σε τέτοιου είδους προτάσεις, αρκεί βεβαίως και η Δημοτική Αρχή να έχει το όραμα και τη γνώση, προκειμένου να σχεδιάσει, πράγμα το οποίο δυστυχώς δεν συμβαίνει.
Τα προγράμματα, τα οποία προκηρύσσονται είτε από την Περιφέρεια είτε από άλλους φορείς του κράτους δυστυχώς δεν επανέρχονται και έτσι χάνονται πολύτιμοι πόροι από την πόλη και από την καθημερινότητα των δημοτών και γι’ αυτό οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής είναι μεγάλες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.