Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

Αράχωβα: Ποινή φυλάκισης 14 μηνών στην «υπουργό Θεραπειών» -Πούλησε τρέλα, «δεν αναγνωρίζω το ελληνικό κράτος»

Αράχωβα: Ποινή φυλάκισης 14 μηνών στην «υπουργό Θεραπειών» -Πούλησε τρέλα, «δεν αναγνωρίζω το ελληνικό κράτος»

Σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε η αυτοαποκαλούμενη υπουργός Θεραπειών της Αράχωβας.

Μπορεί η ίδια να υποστήριζε ότι για αυτή δεν υφίστανται οι νόμοι του Ελληνικού κράτους όμως τελικά η απόφαση του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς ήταν καταδικαστική.

Η αναστολή της ποινής θα έχει ισχύ υπό την προϋπόθεση ότι η κατηγορούμενη εντός των επόμενων τριών ημερών θα κατεβάσει όλες τις πινακίδες από το «υπουργείο Θεραπειών» και θα βάλει λουκέτο στην επιχείρηση.

«Δεν σας αναγνωρίζω»

Η ίδια εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο στο Δικαστήριο. Φορούσε μία μπλε «τήβεννο» που έφερε τα αρχικά της…«παγκόσμιας εκκλησίας της ζωής», όπως η ίδια είπε και άφησε άφωνους τους δικαστές. Αμέσως ξεκίνησε τις απίστευτες θεωρίες της και απαντώντας στην πρόεδρο του δικαστηρίου της είπε ότι δεν αναγνωρίζει το δικαστήριο. Ο διάλογος χαρακτηριστικός. . «Ποια είναι η δικαιοδοσία σας; Δεν σας αναγνωρίζω. Αρνούμαι τις κατηγορίες», είπε στο δικαστήριο. Όταν ο δικαστής της απάντησε ότι «παραβιάζει τον νόμο για τον κορωνοϊό», εκείνη ρώτησε: «Ποιος νόμος είναι αυτός;».

Το παράλογο βίντεο που εξετάζουν οι αρχές

Σε βίντεο που η ίδια ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η «υπουργός Θεραπείας» υποστηρίζει ότι βρήκε το αντίδοτο κατά του κορωνοϊού.

«Κυκλοφόρησε εδώ στην κορυφή του Παρνασσού», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια μπαίνει σε ένα βανάκι, το οποίο χαρακτηρίζει «ερευνητικό κέντρο» και υποδύεται την ερευνητή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι ότι ζητούσε χορηγίες για την στήριξη της προσπάθειάς της και, όπως φαίνεται, είχε καταφέρει… να πείσει κάποιους.

Πηγή: iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.