Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Άρωμα από Χόλιγουντ στο Παναιτώλιο!

Άρωμα από Χόλιγουντ στο Παναιτώλιο!

Συνεργείο του ριάλιτι με πρωταγωνίστρια την Λίντσεϊ Λόχαν βρέθηκε στην Τριχωνίδα για γυρίσματα. 

Είναι γνωστό πως το δικό της reality με φόντο τη Μύκονο ετοιμάζει η Λίντσεϊ Λόχαν . Πρωταγωνίστρια θα είναι η ίδια η κοκκινομάλλα χολιγουντιανή σταρ και το σενάριο θα περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της στο νησί των Ανέμων και την επιχείρηση Lohan Beach House που διατηρεί στο Καλό Λιβάδι.
Εκτός από την Μύκονο όμως, το σόου περιλαμβάνει και γυρίσματα σε πολλά μέρη της χώρας θέλωντας να καταδείξει την καθημερινότητα των κατοίκων της . Και ένα από τα μέρη που επελέγησαν είναι η Τριχωνίδα. Προ ημερών λοιπόν συνεργείο και συντελεστές του reality (χωρίς την 32χρονη σταρ) βρέθηκαν , υπό άκρα μυστικότητα, στο Παναιτώλιο για γυρίσματα στο όμορφο τοπίο της λίμνης, συγκεκριμένα στα Αμπάρια.Λέγεται μάλιστα πως στα γυρίσματα συμμετείχαν και αρκετοί ντόπιοι.
Όπως λέγεται εξάλλου πως με τον τρόπο του… συνέδραμε και ο δήμος Αγρινίου που καθάρισε από χόρτα και σκουπίδια μέρος της εισόδου του Παναιτωλίου (κόμβος Ερμίτσας), της πλατείας της Μάνας καθώς και τμήμα από τα Αμπάρια. Για το λόγο αυτό οι «εμπλεκόμενοι» στα γυρίσματα κάτοικοι του Παναιτωλίου ευχαριστούν  την Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πρασίνου καθώς και τον δημοτικό σύμβουλο Αγρινίου Αλεξόπουλο Γεώργιο.

Πληροφορίες από panaitolionews.blogspot.com 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.