Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

ΑΣΕΠ : Παρατείνονται τρεις προκηρύξεις

asep
Χρονική παράταση στις προθεσμίες υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής και αποστολής δικαιολογητικών τριών εν εξελίξει Προκηρύξεων, ανακοίνωσε ότι θα δώσει ο ΑΣΕΠ μετά το τεχνικό πρόβλημα που υπήρξε με το site του, επιβεβαιώνοντας πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ της aftodioikisis.gr. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, στην οποία πάντως δεν διευκρινίζεται πόσες μέρες παράταση θα δοθούν, αναφέρεται: «Το μαζικό ενδιαφέρον των υποψηφίων των Προκηρύξεων 5Κ/2016, 6Κ/2016 και ιδιαίτερα της 7Κ/2016 στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΑΣΕΠ κατά το διάστημα από 16-1-2017 έως και 22-1-2017, είχε ως αποτέλεσμα την υπερφόρτωση του συστήματος και τη δημιουργία δυσχερειών στη συμπλήρωση και υποβολή της ηλεκτρονικής τους αίτησης.

Κύρια προτεραιότητα του ΑΣΕΠ αποτελεί η εξυπηρέτηση των πολιτών και η διασφάλιση της συμμετοχής όλων των ενδιαφερομένων στις διαδικασίες του, επιλύοντας τα προβλήματα που εκάστοτε προκύπτουν με ρεαλισμό και κοινωνική ευαισθησία», προστίθεται στην ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής.

Για το λόγο αυτό, ανακοινώνεται από τον ΑΣΕΠ ότι οι προθεσμίες υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής και αποστολής δικαιολογητικών στις εν εξελίξει Προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, θα παραταθούν. Οι προκηρύξεις που θα παραταθούν είναι:

α) 5Κ/2016 για την πλήρωση 80 θέσεων προσωπικού στην ΕΥΑΘ.

β) 6Κ/2016 για την πλήρωση ενενήντα τριών (93) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας.

γ) 7Κ/2016 για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι (1.666) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας».

Σύμφωνα με τον ΑΣΕΠ: «Με νεότερο Δελτίο Τύπου θα ορισθούν οι ακριβείς ημερομηνίες υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής και αποστολής δικαιολογητικών για κάθε μια από τις προαναφερόμενες Προκηρύξεις».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.