Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Ασφαλτοστώσεις στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου

Ασφαλτοστώσεις στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου και οι ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικούς δρόμους στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου.
Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν τις οδούς Ψυχάρη, Μαγνησίας, Καραολή, Καζαντζάκη, Υψηλάντου, Χρ. Σμύρνης και αναμένεται να ολοκληρωθούν την επόμενη Δευτέρα.

Οι εργασίες, σύμφωνα με τον δήμαρχο  Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, δεν αφορούν μόνο την αναβάθμιση των γειτονιών αλλά και την ασφάλεια των οδηγών και των πεζών.

«Η δουλειά μας δεν σταματά. Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς να υλοποιούμε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Με μια σειρά στοχευμένων παρεμβάσεων μείζονος σημασίας μεριμνούμε για τη συντήρηση και αποκατάσταση του δικτύου, καθώς και τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών και των μετακινήσεων των πολιτών», δήλωσε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    Δήμαρχε ακόμα περιμένουμε εμείς εδώ πέρα στη Σισμάνη .Να δούμε πότε και αν θα βγει απόφαση να φτιάξετε τίποτα και σε εμάς εδώ.Που εκτός από το δρόμο παραμένουν ακόμα σοβαρά προβλήματα όπως το ζήτημα της λαϊκής της Πέμπτης που πρέπει κάτι να γίνει ,όπως επίσης να φτιαχτεί το καλώδιο του δημοτικού φωτισμού που το έχουν πλακώσει τα κλαδιά των δέντρων και κυριολεκτικά βρίσκεται στην αέρα. Ένα μήνα ενημερωμένη η αρμόδια υπηρεσία, τόσο δύσκολο είναι να έρθει να επισκευάσει το καλώδιο και να βάλει δύο λάμπες καινούργιες γιατί οι υφιστάμενες ανάβουν όποτε θέλουν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.