Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Η ασφαλτόστρωση της…ημέρας στο Αγρίνιο

Η ασφαλτόστρωση της…ημέρας στο Αγρίνιο

Aπό το γραφείο Τύπου του δήμου Αγρινίου έγινε γνωστό πως ξεκίνησαν νωρίς το πρωί και συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Αγίου Δημητρίου από τη διασταύρωση με την οδό Τερτσέτη έως τα φανάρια στην πλατεία Χατζοπούλου.
Το συγκεκριμένο έργο αφορά παρεμβάσεις ευρείας κλίμακας αποκατάστασης φθορών σε δρόμους της πόλης. Στόχος των παρεμβάσεων είναι η βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών για την ομαλή διέλευση των οχημάτων και την ασφαλή κίνηση των πεζών.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε σχετικά: «Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Η παρέμβαση αυτή εντάσσεται σε ένα εκτεταμένο πλέγμα ασφαλτοστρώσεων και συντήρησης δρόμων του Δήμου Αγρινίου. Η προσπάθεια, να γίνει η πόλη μας μια βιώσιμη πόλη με επαρκείς υποδομές και υπηρεσίες, είναι αδιάλειπτη. Συνεχίζουμε με την ίδια αφοσίωση και εργατικότητα το έργο μας».
Η επιλογή της δημοτικής αρχής να εκδίδει ανακοίνωση για κάθε (μετεκλογική) ασφαλτόστρωση προφανέστατα αποτελεί και κάποιου τύπου απάντηση στις επικρίσεις πως το μπαράζ των ασφαλτοστρώσεων είχε προεκλογικό χαρακτήρα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  ρε παιδια πισσα πανω στη πισσα…δηλαδη τι να πω…….αισχος….σε καμια γειτονιά θα ριξουμε λιγη πισσα η μονο στο κεντρο….

 2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

  Κάτσε έρχονται και στις γειτονιές.Εμείς που μένουμε εκεί που γίνεται η λαϊκή ότι τη Δευτέρα θα είναι στη γειτονιά μας.Θα δούμε. Χθες επίσης επισκευάστηκαν και οι προβολείς στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια στις μπασκέτες. Βέβαια περιμένουμε μέσα στο καλοκαίρι την ολική ανακατασκευή όπως μας έχουν πει με τοποθέτηση προβολέων λεντ.Η κατάσταση βελτιώθηκε πάντως αλλά όχι όπως πρέπει.Ας ελπίσουμε να μην μείνουν έτσι.

 3. Ανώνυμος

  ολα θα γινουν υπομονηηη. ο δημαρχος ειναι αστεριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι γιαυτο ξαναβγηκε. αστεριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

 4. ΑΝΩΝΥΜΟΣ

  Τι έγινε σήμερα δε ρίξαμε πουθενά άσφαλτο; Ας μην έρθουν όπως είπαν τη Δευτέρα προς τα επάνω εκεί που γίνεται η λαϊκή τη Πέμπτη και τότε θα δούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.