Σάββατο, 10 Απριλίου, 2021

Αθλητικά έργα σε Φλωριάδα και Κάτω Μυρτιά

Αθλητικά έργα σε Φλωριάδα και Κάτω Μυρτιά

Έργα βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, με συνολικό προϋπολογισμό 675.000 ευρώ, ενέκρινε κατά την συνεδρίαση της την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.
Μεταξύ άλλων, η Εκτελεστική Επιτροπή -που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολου Κατσιφάρα- ενέκρινε και το έργο αντικατάστασης του φυσικού χλοοτάπητα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου στην Πάτρα καθώς ο υφιστάμενος έχει υποστεί φθορές με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στη χρήση του κυρίως αγωνιστικού χώρου του Σταδίου.
«Παρεμβαίνουμε ώστε οι αθλητικές εγκαταστάσεις σ’ όλη την Δυτική Ελλάδα να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατόν κατάσταση και ν’ ανταποκρίνονται στις ανάγκες και απαιτήσεις της αθλητικής κοινότητας», επεσήμανε κατά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ο κ. Κατσιφάρας.
Ειδικότερα, για την Αιτωλοακαρνανία οι παρεμβάσεις που ενέκρινε η Εκτελεστική Επιτροπή είναι:
– Η προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων στο γήπεδο Φλωριάδας του Δήμου Αμφιλοχίας, με προϋπολογισμό 60.000 ευρώ.
– Η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και η κατασκευή γηπέδου 5χ5 στην Κάτω Μυρτιά Θέρμουμε προϋπολογισμό 150.000 ευρώ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Λογικός

    Να το κάνουν τι το 5χ5 στην Κάτω Μυρτιά? Να παίζει ποιος? Φέρτε γιατρό στο κέντρο υγείας που τον χρειάζονται τα γεροντακια κ αφήστε τα γήπεδα. Κοιτάξτε λίγο κ την τρίτη ηλικία. Ούτως ή άλλως ο περισσότερος πληθυσμός εκεί αποτελειται από μεγαλους ανθρώπους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.