Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022

Αυξημένη συμμετοχή στον διεθνή αγώνα τοξοβολίας στη Ναύπακτο

Αυξημένη συμμετοχή στον διεθνή αγώνα τοξοβολίας στη Ναύπακτο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ένας ξεχωριστός διεθνής αγώνας τοξοβολίας, με την ονομασία “Lepanto TFG Archery” από τον Δήμο Ναυπακτίας την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, τον Α.Σ. Πέλοπας, τους Hellas Archery  και την περιβαλλοντική οργάνωση «Πράσινο+Μπλε».

Ο αγώνας υλοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στις 10:00 περιφερειακά στο δάσος του ενετικού κάστρου της Ναυπάκτου καθώς και στα καλντερίμια της παλαιάς πόλης, με τους 90 και πλέον αθλητές από 15 και πλέον σωματεία τοξοβολίας, απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό  να βαθμολογούνται για την ευστοχία τους σ’ ένα αγώνα πεδίου Total Field Game.

Ο συνδυασμός  του αθλήματος της τοξοβολίας με τον χώρο του ενετικού κάστρου και της  επετείου της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου, καθώς και με  τις εκδηλώσεις της αναπαράστασης της ναυμαχίας και τις παρελάσεις, αποτέλεσαν σημαντικό λόγο αυξημένης συμμετοχής και αποτελούν εγγύηση για πολλή μεγαλύτερη συμμετοχή, ιδίως από το εξωτερικό, το 2019.

H MKO “Πράσινο και Μπλέ” ευχαριστεί θερμά:
Τους υποστηρικτές   Arla PROTEIN, χαλβά Όλυμπος, νερό Κορπή, τα δημητριακά της Nestle CLUSTERS & Fitness, DEPEND sports.
Τους συνεργαζόμενους φορειςΕφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος, Δασαρχείο Ναυπακτίας, Πυροσβεστική Ναυπάκτου και την ομάδα διάσωσης Ι.Π. Μεσολογγίου ΕΟΕΔ

“Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και συνοδούς
και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την
 448η επέτειο της Ναυμαχίας Ναυπάκτου,  στις 12 & 13 Οκτωβρίου 2019″, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση. 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.