Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Bαλίτσες για Ρώμη ετοιμάζει ο δήμαρχος Αγρινίου

Bαλίτσες για Ρώμη ετοιμάζει ο δήμαρχος Αγρινίου

Bαλίτσες για Ρώμη ετοιμάζει ο δήμαρχος Αγρινίου.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Ιταλίας για ένα τριήμερο καθώς ο Δήμος Αγρινίου θα τιμηθεί σε ειδική εκδήλωση στις 21 Φεβρουαρίου.

Θα παραλάβει το Διεθνές βραβείο Ranieri Filo della Torre  για τις εκδηλώσεις «ἐλαία» τις οποίες διοργανώνει, ξεκινώντας επι δημοτικής αρχής Μοσχολιού, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Προώθησης Προϊόντων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ειδικότερα, ο δήμος Αγρινίου θα βραβευτεί για τη συμβολή και την προσφορά στη μετάδοση της τεχνογνωσίας, την ανάδειξη του πρωταγωνιστικού ρόλου της καλλιέργειας της ελιάς αλλά και τη διασύνδεσή της με την επιστήμη, την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, τη γαστρονομία και τον πολιτισμό.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης ανήκει στον Ιταλικό Συνεταιρισμό Γυναικών Ελαιολάδου ‘Pandolea’, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Ιταλικού Υπουργείου Γεωργίας και του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας.

Στην… επίσημη αντιπροσωπεία του δήμου Αγρινίου για τη Ρώμη εκτός του δημάρχου συμμετέχουν και ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Σπύρος Φλώρος, η προϊσταμένη Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Βασιλική Καραπαπά και η ειδική συνεργάτης – υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου Σπυριδούλα Φλώρου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Μιχαήλ

    Απορία…Μας βραβεύουν για το λάδι που παίρνουν χύμα και το τυποποιούν ως ιταλικό…;

  2. Ανώνυμος

    ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΙΣ ΤΑΣ……………….ΕΞΟΧΑΣ !!!!!!!!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.