Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2020

Basket League: “Εισιτήριο”… 60+140 χιλιάδων μέχρι 30/6 για συμμετοχή

Basket League: “Εισιτήριο”… 60+140 χιλιάδων μέχρι 30/6 για συμμετοχή

Με ρυθμό… πολυβόλου ψηφίζονται όλα τα “επαναστατικά” μέτρα που είχε αποφασίσει η πλειοψηφία των ΚΑΕ να περάσει στον ΕΣΑΚΕ για να μπουν οι βάσεις διόρθωσης πολλών στραβών που ταλαιπωρούσαν την Basket League.

Η αύξηση της εγγυητικής επιστολής από 60 σε 200 χιλιάδες ευρώ είναι πλέον επίσημη, με τον διαχωρισμό σε δύο ποσά, 60 και 140 χιλιάδες ευρώ. Το δεύτερο ουσιαστικά θα μπαίνει σε ένα κοινό ταμείο σαν εγγύηση για συνέπεια στις πληρωμές και με το γύρισμα του ημερολογιακού έτους θα μπορούν να το πάρουν οι συνεπείς ΚΑΕ και να το χρησιμοποιούν αφού μέχρι τότε δεν θα έχουν δημιουργήσει χρέη που να έχουν βεβαιωθεί για την τρέχουσα σεζόν.

Εξίσου σημαντικό με το μεγάλο αυτό ποσό, είναι το ότι αποφασίστηκε να το καταθέσουν οι ΚΑΕ μέχρι 30/6 για να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη Basket League. Σε έναν μήνα δηλαδή, όποιος δεν έχει εμφανίσει το 1/4 του μίνιμουμ μπάτζετ που θα προβλεφθεί, θα χαιρετάει. Τουλάχιστον μα βάση αυτά που ψηφίζονται σήμερα, γιατί ένας μήνας είναι μεγάλο διάστημα και πολλά μπορούν να συμβούν… Αν και αυτή τη φορά έχει γίνει πεποίθηση ότι οι ομάδες είναι αποφασισμένες να πάνε μέχρι τέλους.

Πηγή: basketa.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.