Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

«Χάος» με τα σκουπίδια στα χωριά και στην πόλη του Μεσολογγίου

«Χάος» με τα σκουπίδια στα χωριά και στην πόλη του Μεσολογγίου

Μια αποπνικτική κατάσταση κυριαρχεί στους δρόμους του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου οι οποίοι είναι πνιγμένοι στα σκουπίδια – Στη Ναύπακτο πάνε τα σκουπίδια μετά την πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ Μεσολογγίου – Πυρ και μανία κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής, έκκληση του Δήμου για περιορισμό εναπόθεσης απορριμάτων.

Το απόλυτο χάος επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου με τους τόνους σκουπιδιών να “πνίγουν” την πόλη και τα χωριά δημιουργώντας μια υγειονομικά και αισθητικά ασφυκτική κατάσταση.

Σύμφωνα με την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα. Περσεφόνη Μελαχρή το μεγάλο πρόβλημα της αποκομιδής παρουσιάστηκε μετά την πυρκαγιά του ΧΥΤΑ που είχε ως αποτέλεσμα τα απορρίμματα του Δήμου πλέον να μεταφέρονται ΧΥΤΑ Ναυπακτίας (Βλαχομάνδρα).

Όπως εξηγεί, λόγω αφενός της μεγάλης απόστασης και αφετέρου του περιορισμένου χρόνου λειτουργίας του ΧΥΤΑ Ναυπάκτου, η συλλογή των απορριμμάτων δε γίνεται με τους προηγούμενους ρυθμούς αλλά σημειώνονται καθυστερήσεις οι οποίες είναι αναπόφευκτες.

Τέλος, στην ανακοίνωσή της παρακαλεί τους δημότες να μην εναποθέτουν με την ίδια συχνότητα τα απορρίμματά τους και ειδικότερα τα Σαββατοκύριακα.

Πηγή: iaitoloakarnania.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.